Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Vulcano

Vulcano

Unieke trouwringen vol passie als een gloeiend hete lavastroom, waar na de afkoeling grillige vormen in ontstaan. Rozenhof Trouwringen kondigt het trouwringenmerk Vulcano trouwringen aan.

Ambachtelijke Vulcano trouwringen

De trouwringen van Vulcano zijn uniek  vormgegeven door de grillige structuur.  Bovendien zijn deze trouwringen met de hand vervaardigd door de ervaren goudsmid van Rozenhof Trouwringen. De handgemaakte trouwringen zijn verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roodgoud. Zo is er voor ieder wat wils bij Rozenhof Trouwringen.

Speciale Vulcano trouwringen

Ontdek de speciale Vulcano trouwringen in de trouwringenstudio van Rozenhof Trouwringen. De trouwringen van Vulcano beschikken over een unieke structuur en hebben een exclusieve uitstraling. Houdt u van bijzondere trouwringen met een bewerking? Dan zijn deze mooie trouwringen wellicht iets voor u en uw geliefde!

 

                                            

 

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram