Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Breuning

Breuning trouwringen verkrijgbaar bij Rozenhof Trouwringen

De trouwringen van het merk Breuning zijn zeer uiteenlopend. Zo heeft Rozenhof Trouwringen trouwringen van Breuning opgenomen in het assortiment die modern en elegant zijn, maar ook hebben wij klassieke en strakke trouwringen van Breuning aan onze collectie toegevoegd. Wij houden  in ieder geval van de stralende uitstralingen van Breuning trouwringen. U ook?

Elegante Breuning trouwringen

Niets is natuurlijk mooier dan een trouwring om u liefde te bevestigen. Bovendien kunt u dit nog mooier maken door te gaan voor een Breuning trouwring die straalt van elegantie.  U trouwring is namelijk het bijzonderste sieraad dat u ooit zal gaan dragen en een elegante trouwringen zal het plaatje helemaal compleet maken!

Coole Breuning trouwringen

Naast die elegante trouwringen van Breuning heeft dit merk ook coole trouwringen voor de stoere bruidsparen. Een bredere trouwring met een gematteerde look: Dat noemt Rozenhof Trouwringen écht stoere trouwringen.

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram