Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

20% korting + Gratis persoonlijke touch! Bekijk actie

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Rozenhof Trouwringen wint de Toptrouwbedrijven Awards 2024!

8 maart 2024 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

Rozenhof Trouwringen wint de Toptrouwbedrijven Awards 2024!

Rozenhof Trouwringen wint de Toptrouwbedrijven Awards 2024!

We zijn verheugd om met jullie te delen dat Rozenhof Trouwringen de Toptrouwbedrijven Awards 2024 heeft gewonnen voor beste Trouwringenspecialist van Nederland! Dit is werkelijk een fantastische prestatie waar we ontzettend trots op zijn!

Deze Awards is voor ons niet alleen een erkenning van ons vakmanschap, maar ook een bekroning van al het harde werk en de inzet die we dag in dag uit in ons werk stoppen. Het voelt als de kers op de taart, als een beloning voor onze passie voor het creëren van unieke en betekenisvolle trouwringen voor elk stel dat bij ons aanklopt.

Maar bovenal willen we onze fantastische klanten bedanken! Jullie steun, vertrouwen en stemmen hebben deze bekroning mogelijk gemaakt. Zonder jullie zou dit succes niet haalbaar zijn geweest. Het is een voorrecht om een rol te mogen spelen op jullie grote dag en om deel uit te maken van zulke bijzondere momenten in jullie leven.

Namens het hele team van Rozenhof Trouwringen willen we jullie bedanken voor deze buitengewone erkenning. We staan klaar om de kwaliteit en vakmanschap voort te zetten en om jullie verwachtingen altijd te overtreffen. Laten we samen nog vele mooie herinneringen creëren en liefdesverhalen vertellen!

Nogmaals, bedankt voor het vertrouwen in Rozenhof Trouwringen. We kijken uit naar de vele bijzondere momenten die nog komen gaan!

Met warme groeten, Het Team van Rozenhof Trouwringen

Rozenhof Trouwringen de winnaar van Toptrouwbedrijven Awards 2024

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram