Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Prijzen

Trouwring prijzen

Natuurlijk willen jullie een trouwring kopen en direct weten wat de prijs is van de ringen die jullie uitgezocht hebben. Trouwring prijzen worden door verschillende factoren bepaald. Bekijk hieronder de voorbeelden en factoren van trouwring prijzen bij Juwelier Rozenhof Trouwringen, dé juwelier tevens goudsmid met de grootste collectie trouwringen van Nederland.

Wij leveren al ringen vanaf € 600,- per paar in geelgoud, witgoud of roodgoud

  • Materialen
   Welk edelmetaal u kiest als basis voor uw ring, is bepalend voor de prijs. Een palladium ring is beduidend duurder dan een gouden of platina ring.
  • Uitvoering
   Wilt u een dikkere of bredere ring, waardoor meer goud nodig is om de ring te maken, dan wordt de prijs van de ring ook hoger.
  • Bewerking
   Als u uw trouwring een speciale bewerking laat ondergaan, zoals een gezandstraalde ring of een ring met ijsmattering, wordt de prijs ook iets hoger. Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden om tot de juiste prijs voor u te komen.
  • Gehalte
   Goud is verkrijgbaar in 8, 9, 14 of 18 karaat. Een trouwring met een legering van 18 karaat is duurder dan een ring welke een 8-karaats legering heeft. Vindt u een palladium ring mooi, dan heeft u de keuze uit een legering van 500, 900 of 950 palladium. De prijs van een ring van 950 palladium is hoger dan een ring met een legering van 500 palladium.
  • Diamanten
   Een schitterende diamant in uw trouwring laten zetten, maakt de ring kostbaarder. De grootte van de diamant en het aantal diamanten, is eveneens bepalend voor de uiteindelijke prijs.

Trouwring prijs voorbeelden

Bekijk de prijsvoorbeelden van trouwringen bij Juwelier Rozenhof Trouwringen, dé juwelier tevens goudsmid met de grootste collectie trouwringen van Nederland.

Geelgouden trouwringen met diamant (7867-50241)

Witgouden trouwringen met diamant

Deze geelgouden trouwringen zijn op dit moment erg populair. De dames trouwring  bevat een briljant geslepen diamant van 0,20 ct en de trouwring is 2,6 mm breed. De trouwring voor mannen is afgewerkt met een gehamerde structuur en is 5 mm breed.Verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roodgoud in verschillende karaatgehaltes o.a. 8 krt., 14 krt. en 18 krt., palladium en platina, verkrijgbaar in de gehaltes 600 en 950.

In deze dames ring kunt u één of meerdere diamanten laten zetten in verschillende groottes.

Onze prijs: vanaf € 1.495,- per paar. 

Bekijk de trouwring collectie: geelgouden trouwringen met diamant

 

Elegante geelgouden trouwringen (13161/13162)

Bijzondere bicolor trouwringen

Deze elegante trouwringen van geelgoud zijn 3.5 mm breed en bevatten 1 schitterende briljant geslepen diamant van 0,02 ct. Uiteraard is het ook mogelijk om de trouwringen in een bredere variant te krijgen en in verschillende kleurcombinaties.

Deze smalle geelgouden trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende karaatgehaltes, zoals 8 krt., 9 krt., 14 krt en 18 krt. De diamantzetting en de hoeveelheid diamanten kunt u ook zelf bepalen.

Onze prijs vanaf € 1.298,- per paar.

Bekijk de trouwring collectie: elegante geelgouden trouwringen

 

Smalle trouwringen in witgoud (16041-16042)

Trouwringen in witgoud en palladium

Deze witgouden trouwringen zijn 3.5 mm breed. Doordat de trouwringen zijn gematteerd krijgen ze een stoere look. De dames trouwring bevat 5 briljant geslepen diamanten van totaal 0,05 ct.

Deze witgouden trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en karaatgehaltes, zoals 8 krt., 9 krt., 14 krt en 18 krt.

Deze ringen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en natuurlijk kunt u de hoeveelheid diamanten en de grootte van de diamanten zelf bepalen.

Onze prijs: vanaf € 1.310,- per paar.

Bekijk de trouwring collectie: smalle trouwringen in witgoud

 

Stoere trouwringen (70183/70184)

Stijlvolle geelgouden en witgouden trouwringen

Deze stoere trouwringen van geelgoud en carbon hebben een speels ontwerp en de trouwring voor haar is versierd met 5 briljant geslepen diamanten van in totaal 0,06 ct. Verder is dit stoere model 5 mm breedt.

De trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De zetting en het aantal diamanten kunt u zelf bepalen.

Onze prijs vanaf: € 999,- per paar.

Bekijk de trouwring collectie: stoere trouwringen

 

 

Subtiele trouwringen (80259-80260)

Diamant trouwringen

Deze subtiele trouwringen in geelgoud zijn 3.5 mm breed. De dames trouwring is bezet met 2 briljant geslepen diamanten van in totaal 0,01 ct. Verder is deze set zowel gematteerd als gepolijst: dit zorgt voor een speels effect.

De breedte, de afwerking, het aantal diamanten en de grootte van de diamanten kunt u zelf bepalen.

Onze prijs vanaf: € 1150,- per paar.

Bekijk de trouwring collectie: subtiele trouwringen

 

Trendy trouwringen in geelgoud (80265/80266)

Schitterende trouwringen in witgoud en geelgoud

Stijlvole trouwringen van geelgoud. Deze ringen zijn 4mm breed en hebben een bolle binnenkant, waardoor ze zeer comfortabel dragen. De 4 briljant geslepen diamanten van in totaal 0,02 ct., maken deze trendy trouwringen helemaal af.

Deze ringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De hoeveelheid diamanten en de grootte van de diamanten kunt u zelf bepalen. Ook is dit model in andere kleuren beschikbaar!

Onze prijs vanaf: € 1150,- per paar.

Bekijk de trouwring collectie: trendy trouwringen in geelgoud

 

Moderne bicolor trouwringen (80281/80282)

Klassieke witgouden trouwringen

Deze moderne trouwringen zijn vervaardigd van wit- en geelgoud! Deze set van 4mm is mooi afgewerkt met het witgouden gedeelte gepolijst en het geelgouden gedeelte gematteerd. Verder bevatten de damesring 3 schitterende briljant geslepen diamanten van in totaal 0,015 ct.

De trouwringen zijn verkrijgbaar in geelgoud, witgoud en roodgoud met een karaatgehalte van 8 krt, 9 krt, 14 krt en 18 krt., palladium en platina met een gehalte van 600 of 950. Natuurlijk kunt u de hoeveelheid diamanten en de grootte van de diamanten zelf bepalen.

Onze prijs vanaf: € 1288,- per paar.

Bekijk de trouwring collectie: moderne bicolor (rood/wit) trouwringen

 

Stralende bicolor trouwringen (80303/80304)

Witgouden trouwringen met diamant

Deze stralende trouwringen set is een combinatie van witgoud en geelgoud! Deze bicolor trouwringen set is 4 mm breed en de trouwring voor dames is versierd met 3 briljant geslepen diamanten van in totaal 0,015 ct. 

De trouwringen zijn verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roodgoud in verschillende karaatgehaltes, zoals 8 krt., 9 krt., 14 krt en 18 krt., palladium of platina in de gehaltes 600 of 950. De diamantzetting en de hoeveelheid diamanten kunt u ook zelf bepalen.

Onze prijs vanaf: € 1139,- per paar.

Bekijk de trouwring collectie: stralende bicolor trouwringen

 

Kom langs en bespreek de mogelijkheden

Wij bieden een trouwringencollectie aan van 4500 modellen en deze modellen kunt u vervolgens aanpassen naar eigen wens. Zo kunt u bijvoorbeeld van model A het materiaal kiezen in combinatie met een bepaalde afwerking die u heeft gezien bij model B. Dit is mogelijk doordat wij onze eigen goudsmid in huis hebben.

Onze trouwringen kunnen worden geleverd in verschillende kleuren edelmetalen zoals: witgoud, geelgoud, roodgoud, platina, palladium en ook in titanium. U kunt de ringen in verschillende profielen en breedtes krijgen, met of zonder diamanten.

De diamanten zijn verkrijgbaar in verschillende slijpselvormen zoals: briljant, prinses, baguette of hart en kunnen er op verschillende manieren ingezet worden. U kunt ook andere edelstenen in de ring laten zetten zoals smaragd, saffier, robijn, zwarte diamant. Uw persoonlijkheid staat bij ons op de eerste plaats!

Maak een vrijblijvende afspraak en kom onze grootse collectie bekijken of laat uw trouwringen helemaal naar uw eigen wensen ontwerpen en uitvoeren. De trouwring prijzen van Rozenhof Trouwringen passen binnen ieder budget!

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram