Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Over ons

Juwelier Theo Verbree

Rozenhof Trouwringen wordt gerund door Theo en Edita, samen hebben ze één passie, om voor u de juiste ring te maken. Daarnaast hebben ze de gedrevenheid om hun werk zo goed mogelijk te doen.

Theo & Edita Verbree

Theo Verbree heeft inmiddels 40 jaar ervaring als juwelier en goudsmid. Hij begon  met een winkel  en productieatelier in Woubrugge. Vervolgens opende hij een juwelierswinkel in Zuidwolde waar Edita hem in die tijd kwam assisteren.

Theo is steeds weer uit op vernieuwing en besloot een nieuwe weg in te slaan. Hij beëindigde zijn juwelierswinkel in Zuidwolde en ging zich  op een unieke manier specialiseren in trouwringen. Geen verkoop meer via zijn winkel, maar in rechtstreeks persoonlijk contact met zijn klanten, 7 dagen per week van 10.00 tot 21.00 uur.

In Veeningen realiseerde hij  landgoed “de Rozenhof”. De perfecte locatie waar hij en Edita de klanten ontvangen die via hun website  “rozenhoftrouwringen.nl” een afspraak kunnen maken.   Voor elke klant nemen zij twee uur de tijd, omdat ze het belangrijk vinden dat u de ring samenstelt die bij u past.

U treft Theo en Edita ook aan bij huwelijksbeurzen en hotelshows. Op deze manier laten ze zoveel mogelijk mensen kennis  maken met  hun enorme collectie van meer dan tweeduizend modellen.

Theo Verbree en Edita hopen dat hun collectie u laat inspireren tot het samenstellen van uw geheel persoonlijke ring.

Bekijk de voordelen van Rozenhof Trouwringen

Rozenhof Trouwringen is de juwelier tevens goudsmid met de grootste online collectie trouwringen en verlovingsringen van Nederland, met meer dan 2500 modellen. Wij bieden trouwringen aan in veel uiteenlopende stijlen.

Alle gemakken onder één dak

Trouwring specialist Rozenhof Trouwringen biedt trouwringen aan in veel verschillende stijlen. Van moderne trouwringen tot de meest klassieke trouwringen: u noemt het en wij hebben het in huis. Oftewel, Rozenhof Trouwringen biedt alle trouwringenstijlen aan onder een dak.

Sieraden lenen

Een trouwring alleen maakt uw collectie sieraden voor uw huwelijksdag nog niet compleet. Rozenhof Trouwringen heeft een uitgebreide keuze uit gouden, zilveren en parel sieraden die passen bij uw trouwring en bruidskleding. U kunt hierbij denken aan colliers van parels of goud, of armbanden en kettingen.

Levenslange garantie

Gratis sieraden lenen bij Rozenhof trouwringen

Op uw trouwringen krijgt u levenslange garantie bij trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen.

Deze mooie sieraden kunt u lenen om de uitstraling op uw trouwdag compleet te maken. Wij adviseren u graag over sieraden die het beste bij uw trouwring en uw kleding passen. Aangezien Rozenhof Trouwringen graag op basis van vertrouwen werkt, kunt u de sieraden vanaf een week voor de bruiloft van ons lenen zonder borgsom.

Nog meer voordelen:

 • Gratis verzekerd
  Trouwringen zijn bij Rozenhof Trouwringen gratis verzekerd tegen diefstal.
 • Gratis gegraveerd
  Uw ring of ringen, trouwringen of verlovingsringen worden gratis gegraveerd door ons.
 • Advies
  Doordat de eigenaren van Rozenhof Trouwringen al meer dan 50 jaar werkzaam is in de trouwringenwereld is advies bij ons een sterk punt. Wij vinden het belangrijk dat onze bruidsparen goed advies krijgen om de mooiste trouwringen bij ons uit te zoeken.
 • Elke aanpassing mogelijk
  Doordat Rozenhof Trouwringen ook goudsmid is kunt u al uw wensen laten verwezenlijken in alle kleuren en materialen, met meer of minder diamanten tot uw droomring aanpassen. De meest unieke bijzondere trouwring die bij uw karakter en of persoonlijkheid past, vindt u bij Rozenhof Trouwringen.
 • Gratis kinderring
  Bij aanschaf van uw trouwringen, krijgt u van trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen een gratis kinderring cadeau!
 • Wij nemen de tijd voor u
  Bij Rozenhof Trouwringen omarmen wij persoonlijk contact met de bruidsparen. Om dit te realiseren, hebben wij ervoor gekozen om op afspraak te werken. Hierdoor hoeft u de trouwringenstudio niet te delen. Bovendien hebben onze professionele werknemers alleen aandacht voor u en zo kunnen wij uw wensen in alle rust doorlopen.

Alles op vooraad bekijken in een romatische setting

Bij Rozenhof Trouwringen is de schitterende showroom volledig gevuld met vele fysieke trouwringen. Wij hebben dus alle modellen op vooraad en hierdoor kunt u ook de trouwringen passen. Wanneer u een afspraak maakt bij Rozenhof Trouwringen zult u het zelf ervaren; een romantieke sfeer. Allereerst komt u via een prachtige oprijlaan bij onze trouwringenstudio aan. Tijdens het uitzoeken van de trouwringen kunt u over een prachtige natuur uitkijken met uitzicht op een mooie vijver. Tevens kunt u ook zomaar een prachtige pauw tegenkomen. Romantisch he?

Gratis trouwringen doosje

Bij aankoop van een trouwringenpaar bij Rozenhof Trouwringen hoeft u niet meer op zoek te gaan naar een schitterend doosje. Want wij bieden u een gratis trouwringen doosje aan. Vindt u dit doosje ook prachtig?

Trouwringen doosje

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram