Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Genomineerd voor Dutch Wedding Awards

20 november 2015 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

Genomineerd voor Dutch Wedding Awards

Genomineerd voor Dutch Wedding Awards

Dutch Wedding Awards

Rozenhof Trouwringen is genomineerd voor de Dutch Wedding Awards van 2015! En daar zijn we nog steeds heel trots op, want nee wij werden niet zomaar genomineerd. Daarvoor werden wij op heel veel verschillende onderdelen beoordeeld.

Betrouwbaar, inovatief en professioneel

De drie pijlers voor een nominatie voor Dutch Wedding Awards waren namelijk: Betrouwbaar, innovatief en professioneel. En yes! Trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen heeft deze pijlers keurig op orde. Echter waren wij natuurlijk niet de enige en gingen wij de strijd aan met nog twee andere trouwringenspecialisten. Maar helaas, deze prachtige award hebben wij niet gewonnen, alleen ondanks dat zijn wij toch heel trots dat we voor de Dutch Wedding Awards zijn genomineerd. Wij hopen nog vele jaren mensen blij te kunnen maken met de ringen uit onze grootse collectie en staan altijd klaar voor eventuele vragen op het gebied van trouwringen natuurlijk!

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram