Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Trouwring of verlovingsring Drenthe

Trouwringen Drenthe

Breekt binnenkort de grote dag aan waarop u en uw geliefde elkaar het jawoord geven? Het belooft een onvergetelijke dag te worden waarop u in het bijzijn van vrienden en familie uw huwelijksbeloften naar elkaar uitspreekt. De voltrekking van de ceremonie wordt vervolgens bezegeld met trouwringen die u met zorg heeft uitgekozen en die het symbool zijn van jullie liefde voor elkaar. Voordat deze bijzondere dag aanbreekt, zoekt u eerst naar de perfecte trouwringen. Bij ons in Drenthe bent u van harte welkom. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen en laat u verrassen door een prachtige collectie met betoverende trouwringen.

Trouwringen Drenthe

Nederlands grootste collectie trouwringen

Bent u op zoek naar bijzondere trouwringen die precies dat zeggen waar u als koppel voor staat, waar u beiden meteen een warm gevoel bij krijgen en die u met trots draagt? Misschien heeft u specifieke wensen die u terug wilt laten komen in het ontwerp of tast u juist in het duister over wat u het mooist vindt. Voor uw zoektocht naar de perfecte trouwringen, bent u in Drenthe meer dan welkom. We tonen u graag onze collectie, tevens de grootste in Nederland, met meer dan 5000 modellen die variëren van moderne tot vintage trouwringen.

Uit het veelzijdig aanbod aan prachtige ontwerpen kunt u vervolgens uw favoriete exemplaar kiezen. Zoekt u bijvoorbeeld een set trouwringen waar een briljant geslepen diamant in schittert of wilt u een eenvoudige maar sierlijke ring om uw vinger? En zijn er een aantal bestaande ontwerpen waarvan u de elementen graag wilt samenvoegen, dan kunnen wij de trouwringen op maat maken. Met onze ambachtelijke vakmanschap maken wij in Drenthe persoonlijke trouwringen geheel naar uw wensen, zodat we tot een perfect en uniek resultaat komen.

Welkom voor een unieke ervaring

Wanneer u trouwringen in Drenthe en omgeving zoekt, dan nodigen we u heel graag uit op onze magische locatie in Veeningen. We vinden het belangrijk dat de zoektocht naar uw trouwringen onvergetelijk wordt. Als onmisbaar onderdeel in de voorbereidingen op uw huwelijk, wordt het een dag waar u met plezier op terugkijkt. We nemen u uitgebreid mee in onze collectie, geven u vakkundig advies en laten u graag onze unieke ontwerpen zien. Het zal een persoonlijk en waardevolle ervaring worden.

Wilt u voorafgaand aan de afspraak alvast een idee krijgen van onze unieke ontwerpen? Bekijk daarvoor onze online collectie en laat u inspireren door diverse trouwringen die u bij ons in Drenthe kunt komen passen.

Trouwringen in Drenthe bij Rozenhof Trouwringen

Bent u op zoek naar trouwringen in Drenthe en wilt u van deze zoektocht een onvergetelijke ervaring maken? Kom samen met uw geliefde langs op onze unieke locatie waar u onze uitgebreide collectie kunt ontdekken. We kijken ernaar uit u welkom te heten. We zijn iedere dag beschikbaar voor het maken van een afspraak waarin we uitgebreid de tijd nemen u te helpen en te adviseren. Meer informatie hierover of over onze collectie? Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram