Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Trouwring specialist

Trouwring en juwelier specialist

Een juwelier vertegenwoordigt een aantal merken trouwringen,verlovingsringen en sieraden. Rozenhoftrouwringen is de juwelier met de grootste collectie trouwringen, verlovingsringen van Nederland met meer dan 3000 modellen. Van de topmerken voert juwelier Rozenhof Trouwringen het volledige assortiment!

Trouwringenspecialist

Een trouwringenspecialist is een vakman op het gebied van trouwringen.
Theo Verbree is zo’n vakman die staat voor exclusiviteit, kwaliteit en uitstekende service. Zijn kennis en ervaring van meer dan 40 jaar werken in het juweliersvak maken van hem een trouwringenspecialist in hart en nieren. Hier ligt zijn passie!

Als trouwringenspecialist helpt hij jullie graag met de moeilijke keuze om een trouwring te kiezen uit zijn indrukwekkende collectie. Hij kan jullie adviseren welke aanpassingen hij kan bieden wanneer een uitgekozen ring niet binnen jullie budget valt. Hij weet alles over diamanten, de verschillende soorten edelmetalen en zettingen. Ook over de vele mogelijkheden van afwerking van een ring kan hij je alles vertellen. Hij neemt alle tijd voor jullie.

Voor hem is het kopen van een trouwring tenslotte voor altijd!

Specialistische én betaalbare trouwringen

Juwelier Rozenhof Trouwringen heeft geen kostbare winkelruimte of showroom en ontvangt jullie op het eigen landgoed "Rozenhof". Hierdoor en door onze rechtstreekse inkoop kunnen we u betaalbare trouwringen en verlovingsringen leveren. Rozenhof Trouwringen levert ook aan juweliers.

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram