Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Sfeerimpressie

Rozenhof sfeerimpressie

Trouwringen uitzoeken is een belevenis die jullie voor altijd bij zal blijven, vandaar dat wij naast dat we natuurlijk trouwringen verkopen ook een romantische sfeer willen afgeven en van het uitkiezen van deze trouwringen een herinnering willen maken die jullie nooit meer zullen vergeten.

Om te beginnen zullen jullie direct een romantische sfeer aanvoelen door de oprijlaan en onze mooie tuin inclusief een vijver en een prachtige en lieve pauw: Paula! En nu horen wij jullie al denken, zouden we daar onze trouw fotoshoot niet kunnen houden? Jazeker kan dat! Wanneer jullie namelijk bij ons trouwringen hebben uitgekozen, kunnen jullie jullie trouw shoot hier geheel gratis houden!

Ook hebben we onze winkel ingericht in een warme romantische sfeer, die net zoals een thuis relax en rust uitstraalt! Wanneer jullie bij ons een afspraak maken zullen jullie merken dat we hier alle tijd voor jullie nemen en jullie worden voorzien van een heerlijke kop koffie met een taartje en op de achtergrond zal romantische muziek te horen zijn.

Hebben wij jullie geïnspireerd om een keer een totaal vrijblijvende afspraak te maken en de sfeer impressie van Rozenhof Trouwringen te voelen? Hieronder bevinden zich onze contactgegevens en daarnaast kunnen jullie ons ook volgen op Facebookpagina, Instagram en Pinterest. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0528-391222 of 06-54640941

Ontvangst

Ontvangst 1OntvangstOntvangst 3Omgeving 61WT

Trouwringen uitzoeken

Uitzoeken 1Uitzoeken 2Uitzoeken 3

Omgeving

Omgeving 1Omgeving 2Omgeving 3Omgeving 4Omgeving 5

Trouwringen studio

Bij binnenkomst laten wij u plaats nemen in onze sfeervolle studio waar u uitkijkt op onze schitterende tuin. Onder het genot van een kopje koffie of thee met een overheerlijke lekkernij laten wij u uw ringen uitkiezen terwijl een muziekje op de achtergrond speelt.

Bezoek onze Trouwringen Studio!

U hebt de liefde van uw leven al gevonden. Nu de trouwringen nog! De plaats om de trouwringen uit te gaan zoeken hebben wij al mooi en romantisch voor jullie gemaakt. Ons landgoed Rozenhof is daar bij uitstek geschikt voor. In het landelijke dorpje Veeningen vindt u ons landgoed, waar wij u hartelijk zullen ontvangen. De kwetterende vogels, de rust van het platteland en de aanblik van onze prachtige tuin zullen zeker bijdragen aan dit romantische uitje. Wij nemen graag de tijd voor u om u een passende trouwring uit te laten kiezen en doen dat door een persoonlijke afspraak met u te maken op Rozenhof. In onze sfeervolle trouwringen studio laten wij u een keuze maken uit onze enorme collectie trouwringen. Geen drukke winkel, maar een persoonlijke touch. Een mooi begin voor uw toekomstige huwelijk. U bepaalt geheel hoe de ring er uit komt te zien. Wilt u uw toekomstige vrouw op een romantische manier een ring uit laten kiezen, kom dan naar Rozenhof Trouwringen in Veeningen en bezoek onze Trouwringen studio.

Rozenhof Trouwringen studio

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram