Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Vintage trouwringen

Vintage trouwringen

Kijkt u samen met uw geliefde uit naar de dag waarop jullie elkaar eeuwige trouw beloven? Met jullie familie en vrienden als getuigen en midden in een romantische setting geeft u uw aanstaande het jawoord. Uw belofte aan elkaar bezegelt u vervolgens met een prachtige en symbolische trouwring. Bent u in de voorbereidingen op uw bruiloft op zoek naar vintage trouwringen die bij uw persoonlijke stijl passen? Dan wijzen we u graag op onze bijzondere collectie met unieke ontwerpen.

6 resultaten


Onze collectie vintage trouwringen

Een onmisbaar onderdeel van uw gezamenlijke reis richting de trouwdag, is de zoektocht naar de perfecte trouwring. Een trouwring die uw persoonlijkheid weerspiegelt en die symbool staat voor uw liefde voor elkaar. Wilt u een ontwerp vinden dat bij u past, dan bent u bij Rozenhof Trouwringen aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment vol prachtige vintage trouwringen die zich met hun klassieke elementen en sierlijke details onderscheiden van de standaard.

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze vintage trouwringen uitgevoerd in prachtig geelgoud en waarin een elegante diamant of smaragd schittert? Of combineer klassiek met modern door een vintage ontwerp in een witgouden uitvoering te dragen. Juist dankzij ons uitgebreid assortiment met tal van prachtige ontwerpen, vindt u precies de trouwring die bij uw persoonlijkheid past. We helpen u dan ook graag de perfecte trouwring te vinden.

Een unieke en magische zoektocht

In onze collectie vindt u prachtige vintage trouwringen die zijn uitgevoerd in diverse klassieke stijlen, van elegante eenvoud en met sierlijke details. Naast vintage ontwerpen is ons aanbod uitgevoerd met moderne trouwringen gemaakt van opvallende materialen als carbon en titanium. Met ambachtelijke vakmanschap brengen we de ontwerpen tot leven. Daardoor en door de authenticiteit van ons assortiment kunnen we u helpen de trouwring te vinden die symbool staat voor uw liefde voor elkaar.

De zoektocht naar uw trouwringen is meer dan alleen een zoektocht. Het is onderdeel van de bruiloft waar u samen met uw geliefde naar toeleeft. Het is vooral een intieme ervaring dat u uitsluitend met elkaar beleeft. Daarom nodigen we u graag uit op onze locatie in Veeningen. U komt terecht in een magische omgeving waar u persoonlijk wordt rondgeleid en in alle rust onze collectie met prachtige vintage trouwringen kunt bekijken.

Vintage trouwringen van Rozenhof Trouwringen

Wilt u uw jawoord bezegelen met unieke vintage trouwringen? Uw zoektocht begint op het betoverend landgoed van Rozenhof Trouwringen. Ontdek onze collectie die met ambacht tot stand is gekomen en uit authentieke ontwerpen bestaat. We willen u vragen van tevoren een afspraak te maken. Zo kunnen we tijd vrijmaken om u tijdens uw bezoek uitgebreid te adviseren. Heeft u vragen hierover of over onze collectie? Neem vrijblijvend contact met ons op om meer informatie te ontvangen.


Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram