Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Design trouwringen

Design trouwringen

Stapt u in het huwelijk, dan staat u een bijzondere tijd te wachten waarin u met gezonde spanning uitkijkt naar de grote dag. De voorbereidingen zijn in volle gang en samen met uw aanstaande geniet u van ieder moment in aanloop naar het huwelijk. Een belangrijk en onvergetelijk onderdeel van de voorbereiding is uw zoektocht naar trouwringen. Trouwringen die passen bij uw stijl en symbool staan voor uw onderlinge band. Bent u op zoek naar unieke design trouwringen? Dan wijzen we u graag op onze uitgebreide collectie.

3 resultaten


Veelzijdig aanbod aan design trouwringen

Bent u op zoek naar trouwringen met een uniek design die perfect aansluiten bij uw persoonlijkheid? Bij Rozenhof Trouwringen bent u aan het juiste adres. We hebben een uitgebreide collectie met design trouwringen die zijn uitgevoerd in diverse stijlen. Heeft u een voorliefde voor eenvoud en elegantie die u terug wilt zien in een moderne witgouden trouwring? Of houdt u van klassieke elementen en sierlijke details in een prachtig vintage ontwerp?

Het unieke van onze design trouwringen is dat ieder ontwerp met ambachtelijk is gemaakt. Verschillende metalen komen op een bijzondere manier samen en maken de trouwringen authentiek. Daarbij kunt u denken aan een modern design waarin carbon en geelgoud voor een interessant contrast zorgen. Of kies voor een elegant en sierlijk ontwerp waarbij een schitterende diamant of smaragd de aandacht trekt.

Trouwringen die passen bij uw persoonlijkheid

Heeft u samen met uw geliefde een inkijkje genomen in onze online collectie met prachtige design trouwringen? Terwijl u zich laat inspireren door ons veelzijdig aanbod met unieke ontwerpen, heeft u wellicht uw favoriete trouwringen geselecteerd. We kunnen ons dan ook zeer goed voorstellen dat u deze exemplaren in het echt wilt zien. We heten u daarom graag welkom op ons landgoed in Veeningen. Hier heeft u uitgebreid de gelegenheid om te genieten van een betoverende omgeving en om de trouwringen in het echt te bekijken. Het zal een bijzondere tijd worden waar u nog lang met plezier op terugkijkt.

Naast onze bestaande collectie met design trouwringen, wijzen we u ook op onze mogelijkheden om elementen uit diverse ringen samen te brengen in één uniek ontwerp. Met ons ambachtelijk vakmanschap kunnen we het persoonlijk ontwerp realiseren zoals u dat voor ogen heeft. Tijdens uw bezoek laten we u graag zien wat we hierin voor u kunnen betekenen.

Design trouwringen van Rozenhof Trouwringen

Wilt u uw huwelijk bezegelen met unieke design trouwringen? Laat u dan inspireren door ons veelzijdige collectie met prachtige ontwerpen. U bent welkom voor een uitgebreid bezoek aan ons landgoed waar u kunt genieten van de betoverende omgeving en van onze unieke collectie. Door een afspraak te maken, geeft u ons de mogelijkheid uitgebreid tijd voor u vrij te maken. Heeft u vragen voordat u langskomt? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en voor persoonlijk advies.


Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram