Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Cilor

Cilor trouwringen

De trouwringen van Cilor kennen als koppelwoord veel variatie in de trouwring. Rozenhof Trouwringen beschikt over een heel groot deel van de Cilor collectie en ieder trouwringenpaar heeft iets eigenaardigs. Van speelse vormen tot strakheid in de trouwring, Rozenhof Trouwringen helpt uw graag verder!

Roodgouden Cilor trouwringen

Rood, de kleur van de liefde. Liefde is iets magisch dat u met uw aanstaande deelt. Hoe leuk is het om voor roodgouden trouwringen van Cilor te gaan? Rozenhof Trouwringen staat met liefde voor u klaar om u te helpen met een design waar roodgouden trouwringen uitrollen.

Zeer comfortabele Cilor trouwringen

Trouwringen wilt u natuurlijk dag in, dag uit dragen met veel plezier en daarbij is comfort zeker onmisbaar. Bij Rozenhof Trouwringen garanderen wij u dat u kunt genieten van een perfect draagcomfort zoals u dat heeft aangegeven. Wij doorlopen met u de schitterende cilor collectie en gaan samen met u opzoek naar een trouwring die past bij u stijl én persoonlijkheid.

Bijzondere trouwringenExclusieve witgouden trouwringenWitgouden trouwringen

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram