Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

20% korting + Gratis persoonlijke touch! Bekijk actie

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Rubin

Rubin trouwringen

De trouwringen van het trouwringenmerk Rubin zijn bekend van de sierlijke vormen in de trouwringen. Voor de creatieve bruidsparen onder ons, wellicht is dit een trouwringenmerk waarmee u en uw trouwringenstijl overeenkomt.

Bewerkte Rubin trouwringen

Ook beschikt de collectie van Rubin over veel bewerkte trouwringen. Bij Rozenhof Trouwringen zijn organische trouwringen en ambachtelijke trouwringen tevens ook aanwezig op het landgoed “ De Rozenhof”. Houdt u dus van aparte trouwringen? Kom dan met uw geliefde naar Rozenhof Trouwringen en succes is gegarandeerd.

Rubin trouwringen met gravures

Geen inspiratie voor de gravure in de binnenkant van de trouwring? Geen probleem! Rozenhof Trouwringen beschikt over een boek met veel voorbeelden en onze goudsmid heeft een creatieve geest, dus voor ieder liefdespaar wordt een persoonlijke gravure bedacht bij Rozenhof Trouwringen.

Trouwringen  Trouwringen in wit goud Unieke trouwringen

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram