Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Constant

Constant Trouwringen

Een trouwringenmerk die al jaren deel uit maakt van de wereld des juwelen: Constant trouwringen! Dit trouwringenmerk biedt onder andere klassieke trouwringen aan voor gelukkige liefdes stellen die van plan zijn om te trouwen. Trouwringen met of zonder diamanten, Rozenhof Trouwringen helpt uw met liefde.

Smalle Constant trouwringen

Een ander kenmerk van Constant trouwringen zijn de dunne trouwringen. Smalle trouwringen zijn erg populair in de hedendaagse trouwringenwereld en daar is dit hippe trouwringenmerk van op de hoogte.

Geelgouden Constant trouwringen

Rozenhof Trouwringen denkt dat de lievelingskleur v van de Constant goudsmeden geel is, want de meeste trouwringen uit de Constant collectie zijn vervaardigd in geelgoud. Houdt u meer van witgouden trouwringen? Rozenhof Trouwringen past de trouwringen aan naar uw wens, hier hoort dus ook de kleur bij. Wij zorgen voor persoonlijke trouwringen.

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram