Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Tips

Tips voor uw huwelijksaanzoek

Iemand ten huwelijk vragen doet u niet van vandaag op morgen. Het is een mooie stap, maar ook een grote stap in uw leven. Daarom geven we hier een aantal tips die het u makkelijker kunnen maken.

Zorg dat het een verrassing is

Ook al heeft u een huwelijk besproken met uw geliefde, het aanzoek moet een verrassing zijn. Vindt een moment en een manier die ze niet verwacht. 

Wees voorbereid

'Wil je met me trouwen' zeggen is een belangrijk moment en veel mannen komen dan niet goed uit hun woorden. Dat kan het moment voor u en uw aanstaande verstoren en dat is jammer. Oefen daarom! Zeg het een paar keer hardop voor de spiegel en schrijf op wat u precies wilt zeggen. Zo vraagt u uw geliefde zelfverzekerd en soepel ten huwelijk.

Verlovingsring Zorg voor de juiste ring

De ring die u uw geliefde bij het huwelijksaanzoek geeft is de kroon op uw aanzoek. Vraag bijvoorbeeld haar moeder of haar beste vriendin om u te helpen als u het niet zeker weet. In onze collectie gouden en platina verlovingsringen met diamant vindt u ongetwijfeld een ring die perfect bij uw droomvrouw past.

Spreek met haar ouders

U hoeft haar vader natuurlijk niet om haar hand   te   vragen zoals vroeger, maar u kunt in overweging nemen haar ouders bij uw aanzoek te betrekken. Het getuigt van respect voor hun dochter en verstevigt uw band met hun.

Zoek een persoonlijke plek

Denk aan uw (of haar) favoriete romantische plek.  Kies in elk geval een plek uit met betekenis voor uw aanzoek. Het maakt uw aanzoek extra compleet en uw ring nog specialer.

 Wees creatief

Gebruik bij uw huwelijksaanzoek alle mogelijke persoonlijke favoriete zaken (zoals eten en drinken, locatie, kleding etc.). Zo weet u zeker dat u die dag nooit meer zult vergeten.

Vertel haar waarom u met haar wilt trouwen

Vertel haar waarom zij de ware is voor u, wat haar zo bijzonder maakt, wat een huwelijk met haar voor u betekent, waarom u deze ring speciaal voor haar heeft uitgezocht en hoe u een toekomst met haar samen ziet.

Verspreid het woord

Neem een telefoon mee zodat u, of zij, direct het goede nieuws rond kan vertellen aan familie en vrienden.

Houdt het privé

In tegenstelling tot wat veel films ons willen laten geloven, houden de meeste aanstaande bruiden er niet van om en plein public ten huwelijk gevraagd te worden. Doe het zeker niet in het bijzijn van haar familie. Dat levert alleen maar stress op voor u allebei. Houdt het privé en intiem. Het is tenslotte een heel speciaal moment voor u beiden. Daarna kunt u de hele wereld bellen.

Niet te ingewikkeld

Wees creatief maar onthoud dat het belangrijkste onderdeel uw aanzoek is. Als u zich zorgen maakt of alles volgens strak tijdschema verloopt, maakt u zich zorgen over de verkeerde dingen.

Verwacht geen direct 'Ja'

U vraagt iemand om de rest van haar leven met u door te brengen. Dat is een belangrijke beslissing. Het kan best zijn dat uw aanstaande er over na wil denken. Geef haar die tijd. Als ze uiteindelijk toestemt, weet u zeker dat ze absoluut voor u kiest.

Wij hebben een uitgebreide collectie gouden en platina ringen met en zonder diamant. Met een van onze exquise ringen van goud, platina of palladium bezorgt u de vrouw van uw dromen een daverende verrassing als u haar ten huwelijk vraagt. Hier staat een collectie uit ons aanbod. Collectie ringen

Trouwens, Rozenhof Trouwringen heeft alle verlovingsringen in onze online collectie op voorraad! U kunt de verlovingsring online bestellen (maat ringen sturen wij u toe).
Bel voor meer informatie tel.0528-391222, Juwelier Theo Verbree is 7 dagen geopend (op afspraak) van 10.00-22.00 uur.

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram