Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Kleur

Diamant kleur

Een puur witte diamant is het meest zeldzaam en ook het duurst. De schittering van deze diamant is overweldigend. Echter niet alle witte diamanten hebben dezelfde kleur.

Op het eerste gezicht lijken alle witte diamanten puur wit, maar niets is minder waar. Er is wel degelijk kleurverschil in witte diamanten, alleen is dit voor de meeste mensen nauwelijks waar te nemen.

De kleur van een witte diamant varieert van lichtgeel tot lichtbruin. Deze kleine kleurverschillen zijn vastgelegd in een internationale kleurschaal, variërend van schaal D tot en met schaal Z, waarvan de hoogste kwaliteit kleur D is.

Kleur D is puur wit en zeer zeldzaam. Alleen een professionele diamantair zal  het kleurverschil kunnen zien tussen D t/m F diamanten. Zet men een J diamant in een gouden ring dan zal de kleur ook bijna onzichtbaar zijn. De geelachtige kleuren P t/m Z zijn duidelijk waarneembaar en hebben ook de minste waarde.

Ondanks dat een diamant vanaf kleur O een lichtgeel getinte kleur heeft, kan het door zijn helderheid en vorm nog een zeer mooie diamant zijn.

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram