Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

20% korting + Gratis persoonlijke touch! Bekijk actie

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Trouwring Online

De grootste collectie trouwringen online

Bij Rozenhof trouwringen vindt u wat u zoekt

Naast een grote collectie bestaande ringen kunnen wij deze ook voor u op maat en naar wens maken. De belangrijkste dag uit uw leven verdient een mooi symbool ter herinnering dus daarom verzamelden wij een uitgebreide selectie om te zorgen dat u de perfecte trouwring vindt. Bij ons kunt u ringen met online bekijken maar u kunt ons ook bezoeken op ons mooie landgoed "De Rozenhof". Op onze website ontdekt u naast onze volledige collectie ook tips voor uw huwelijksaanzoek en romantische ideeën. Wij bieden u mooie, kwaliteitsvolle ringen tegen een voordelige prijs. Ontdek meteen onze volledige assortiment.

Trouwring Online

Vindt uw perfecte trouwringen online

Theo Verbree startte met zijn vrouw Edita in 2002 een juwelierszaak gespecialiseerd in trouwringen. Zij hechten veel belang aan het persoonlijke contact met hun klanten. In hun romantische showroom kunt u in de intieme ontvangstruimte, met uitzicht op de tuin, de volledige selectie bekijken. Ook online kunt u de trouwringen terugvinden om alvast een idee te krijgen van de soort ring die u wilt en een prijsindicatie. Een extra bijzondere toevoeging aan uw ring is voor deze ervaren edelsmid geen probleem. Met meer dan 40 jaar ervaring kent hij alle mogelijkheden. Een mooie edelsteen of gravering doet hij graag voor u. Welke soorten trouwringen wij hebben?

Ontdek de volledige collectie online

Ook op de website ontdekt u de persoonlijke uitstraling van juwelier Rozenhof. Komt u toch graag naar de showroom op ons landgoed? U bent van harte welkom. Wij geven brandstofvergoeding aan mensen die van ver komen. Op slechts enkele minuten van de A28, gelegen tussen Meppel en Hoogeveen, zijn wij gemakkelijk te bereiken. Ontdek de collectie vandaag nog online, contacteer ons voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram