Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

10 tips voor het uitzoeken van jullie trouwringen

21 december 2017 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

10 tips voor het uitzoeken van jullie trouwringen

10 tips voor het uitzoeken van jullie trouwringen

Je trouwring, een ring die je de rest van je leven draagt. Iets dat je voor altijd bij je draagt wanneer je getrouwd bent en vandaar dat wij u dé ultieme tips geven voor het uitkiezen van jullie trouwringen!

1. Bereid je goed voor!


De belangrijkste tip die we jullie kunnen  geven is, bereid je goed voor! Want… een goed begin is het halve werk. Weten jullie nou niet op welke manier je je het best kan voorbereiden voor het uitkiezen van jullie trouwringen?

Rozenhof Trouwringen

2. Denk goed na over de gravure


Wat willen jullie in de binnenzijde van de ring hebben staan? Of willen jullie aan de buitenzijde bijvoorbeeld jullie naam gravuren? Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om jullie trouwringen zeer persoonlijk te maken door middel van gravures. Vroeger werd vaak de trouwdatum en de naam van uw geliefde in de binnenkant van de ring gegraveerd. Bekijk informatie over gravures. 

3. Trouwringen draagcomfort


Waarschijnlijk is dit iets waar je niet snel over nadenkt wanneer je je oriënteert op trouwringen, maar dit is belangrijker dan meeste mensen schatten! Aan welke hand de trouwring wordt gedragen heeft namelijk invloed op de maat. De dikte en afwerking hebben invloed op de draagcomfort van jullie trouwringen, dit is ook iets om rekening mee te houden.

4. Waar koop je je trouwring


Waar willen jullie jullie trouwringen aanschaffen? Er zijn 3 opties, namelijk bij een juwelier, een edelsmid of trouwringenspecialist! Iedere optie heeft zo zijn voordelen en nadelen en dit is voor iedereen persoonlijk bepaald.

Waar koop je je trouwring

5. Trouwring materiaalkeuze  


Trouwringen zijn in veel verschillende materialen verkrijgbaar, het bekendste materiaal is natuurlijk goud. Maar kiezen jullie dan voor wit-, geel- of roodgoud? En wanneer deze keuze is gemaakt, van hoeveel karaat wilt u dan dat het goud is? De meeste Nederlanders gaan voor een wit- of geelgouden trouwring van 14 karaat. Meer informatie over de materiaalkeuze.

Trouwring materiaalkeuze

6. Trouwring afwerking 


Een afwerking geeft een bepaald beeld van de trouwringen, zo worden glanzende trouwringen vaak als opvallend genoemd en matte trouwringen zouden rust uit stralen. Al met al zijn er vele mogelijkheden qua afwerkingen.

Geelgouden trouwringen bewerking

7. Trouwring breedte


Willen jullie liever eenzelfde breedte voor jullie pareltjes of houden jullie van een beetje verschil? Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de trouwring van haar solitair is en dus zou de breedte van de ring van hem duidelijk breder zijn. Over het algemeen is de ring voor hem breder dan de ring voor haar, maar kies vooral wat jullie zelf willen en mooi vinden!

8. Goed advies / service


Ga opzoek naar een juwelier, goudsmid of trouwringenspecialist die bekend staan om top advies! Dit is zeer belangrijk, want wanneer de juwelier, goudsmid of trouwringenspecialist hier niet over beschikt kunt u  sneller de verkeerde keuze maken of iets uitkiezen dat niet bij jullie persoonlijkheid past. Vooral bij trouwringenspecialisten  zou dit echter niet snel voorkomen en heeft u meer zekerheid dat diegene goed advies geeft. Ook is een goeie service van belang. En dan niet alleen de service die ze u bieden wanneer jullie trouwringen uitzoeken, maar ook jaren later! Kunnen jullie na jullie aankoop nog bij de juwelier, goudsmid of trouwringenspecialist terecht voor het polijsten van jullie ringen of voor een diamantencontrole? En is dit dan geheel gratis wanneer jullie daar trouwringen hebben uitgezocht of moeten jullie hiervoor betalen?

9. Diamanten 


Tegenwoordig bestaat bijna ieder trouwringenpaar wel over één ring met minstens één schitterende diamant. Maar hoeveel diamanten willen jullie en welke grootte moet deze diamant hebben in de ring voor haar? En in welke vorm moet deze diamant geslepen worden? Hier bevindt zich meer informatie over diamanten.

Diamanten trouwringen

10. Wees eerlijk 


Ten slotte: wees eerlijk tegen de juwelier, goudsmid of trouwringenspecialist. Deze mensen willen namelijk trouwringen verkopen waar jullie écht gelukkig mee zijn! En wanneer jullie trouwringen laten ontwerpen, geef ook jullie twijfels door. Dit is zeer belangrijk zodat de edelsmid bijvoorbeeld weet wat hij juist wel of niet moet maken.

Dit zijn de tips die Rozenhof Trouwringen voor jullie heeft verzameld. Jullie kunnen onze uitgebreide collectie bewonderen en wij zullen klaar staan voor al jullie (d) ringende vragen via:

T.: 0528-391222
M.: 06-54640941
of online agenda
E.: info@rozenhoftrouwringen.nl

 

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram