Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

20% korting + Gratis persoonlijke touch! Bekijk actie

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Trouwring of Verlovingsring Weert

Trouwring of Verlovingsring Weert?

Bij Rozenhof Trouwringen wordt uw ring uniek

Ieder persoon en elk huwelijk is uniek, dus zo ook uw trouwring. Bij ons vindt u in de eerste plaats de grootste collectie trouwringen. Goudsmid Theo Verbree kan uw ring echter ook aanpassen naar smaak. Voor de belangrijkste dag uit uw leven wilt u natuurlijk een bijzondere trouwring kopen en die vindt u vast bij ons. Het uitzoeken van een trouwring wilt u graag in een mooie setting? Dan bent u hier aan het goede adres. Op het romantische landgoed "De Rozenhof" kunt u in alle rust uw trouwring uitzoeken. Bekijk onze collectie hier online!

Een trouwring kopen doet u niet zomaar

Op een trouwdag is een ring een centraal staand symbool. Kopen doet u dus niet zomaar. Dit kleine juweel gaat uw leven lang mee en u wilt dan ook zeker zijn van uw keuze. Rozenhof Trouwringen, opgericht door Theo Verbree en zijn vrouw Edita is een juwelierszaak gespecialiseerd in trouwringen in 2002. Bij de aankoop staat het persoonlijke contact centraal. U kunt in alle rust de volledige collectie beschouwen in onze intieme ontvangstruimte met uitzicht op de fraaie tuin. Uw ring wordt op maat extra bijzonder gemaakt. Wilt u liever een diamant als baken van onverwoestbare liefde of toch een aquamarijn voor een gelukkig huwelijksleven? Wij bieden u de keuze uit vele edelstenen en ook graveren is geen probleem. Om u alvast een idee te geven, ziet u hieronder enkele soorten trouwringen binnen ons assortiment:

Ontdek vandaag nog Rozenhof Trouwringen

Online kunt u de volledige collectie inclusief specialisaties vinden. Als u bij ons in de Rozenhof een trouwring uitzoekt dan geniet u van een extra romantisch moment. Komt u van ver? Dan geven wij u graag een brandstofvergoeding. Contacteer ons voor meer informatie, maak vrijblijvend een afspraak of ontdek de volledige collectie online.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram