Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Witgouden Trouw Ring Kopen

De mooiste witgouden trouwring kopen

Bij Rozenhof Trouwringen kunt u uw ideale witgouden trouwring kopen

De keuze aan trouwringen kan moeilijk zijn. Daarom helpt Rozenhof Trouwringen u graag met het vinden van de perfecte ring. U bent daarom welkom op het landgoed Rozenhof om met professionele begeleiding een witgouden trouwring te kopen. Deze ring zal niet alleen van de beste kwaliteit zijn maar voor een redelijke prijs exclusief voor u gemaakt worden. Wilt u daarom een echt unieke witgouden trouwring kopen dan bent u bij ons welkom. Om een afspraak te maken kunt u gebruik maken van onze digitale agenda waar u zelf een datum kunt prikken. Of u belt met 0528 391222 en wij helpen u graag verder.

Witgouden Trouw Ring Kopen

Voor al uw wensen

Bij ons staat uw trouwdag voorop. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat u de perfecte witgouden trouwring kunt kopen. Dit doen wij door prive met u twee uur ons  assortiment langs te lopen. Zo helpen wij u met het maken van de beste keuze. Daarna kan onze edelsmid er voor zorgen dat de ringen precies naar uw wensen worden aangepast. Ook als u een ring van groen goud, roodgoud of geelgoud zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Rozenhof Trouwringen is de beste juwelier omdat wij zorgen dat een witgouden trouwring kopen net zo een memorabele dag wordt als de trouwdag. U kunt bij ons tevreden terugkijken op niet alleen uitstekende service, maar ook een gratis verzekering van uw ring en levenslange garantie. Bovendien bieden wij vaak kortingen waardoor u met een betaalbare ring aan uw huwelijk kunt beginnen.

Wij maken graag een afspraak met u

U kunt nu met ons contact opnemen om uw bezoek op ons landgoed te plannen. Mail daarvoor naar info@rozenhoftrouwringen.nl of bel naar 0528 391222. Ook kunt u onze online agenda op de website gebruiken. Als u graag met ons in gesprek gaat over de mogelijkheden of hoe wij u van dienst kunnen zijn, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen! Wij staan u direct te woord.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram