Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

20% korting + Gratis persoonlijke touch! Bekijk actie

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Verlovingsring Kopen

Een verlovingsring kopen bij de beste juwelier van Nederland

Bij Rozenhof Trouwringen kunt u ook uw verlovingsring kopen

Het huwelijk is een geweldig instituut. Natuurlijk wilt u daarom de mooiste trouwring hebben. Maar zelfs het verloven is iets dat u wilt delen met de mensen om u heen. Daarom zijn er veel mensen die een verlovingsring kopen. Met dit elegante en prachtige sieraad kunt u laten zien dat u binnenkort gaat trouwen. De juiste verlovingsring kopen is dan ook geen onbelangrijke taak. Als u op zoek bent naar een exclusieve sieraden leverancier die u in een persoonlijk gesprek helpt met het maken van een keuze, dan belt u naar 0528-391222 om een afspraak te maken. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van onze online agenda om zo zelf uw afspraak in te plannen.

Verlovingsring Kopen

Een assortiment van meer dan 3000 ringen

Rozenhof Trouwringen heeft een uitgebreid aanbod van over de 3000 modellen. Hierbij zitten niet alleen trouwringen maar ook vriendschaps- en aanzoeksringen. U kunt bij ons voor alles terecht. Vaak hebben wij ook kortingen of een trouwringen actie waar u geld mee kunt besparen. Wilt u op dit moment echter een verlovingsring kopen dan kunnen wij u daarbij helpen. Kijk gerust eens naar onze collectie van onder andere tweekleurige gouden ringen voordat u een afspraak met ons maakt. Als u een verlovingsring gaat kopen bij Rozenhof Trouwringen nodigen wij u graag uit op ons landgoed. Hier kunt u in alle rust samen met onze professionele medewerkers in twee uur de perfecte ring vinden. Ook staan onze goudsmeden voor u klaar om de unieke verlovingsring perfect aan uw eisen te laten voldoen.

Wij wachten op uw afspraak

U kunt altijd een afspraak met ons maken door de online agenda op de website te gebruiken. Als u liever belt kan dat echter ook naar 0528 391222 of door een e-mail te sturen naar info@rozenhoftrouwringen.nl. Wij helpen u graag om te zorgen voor de juiste sieraden voor uw huwelijk, met een prachtig aanbod van trouwringen. Bij Rozenhof Trouwringen krijgt u de volledige aandacht terwijl u een keuze probeert te maken.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram