Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Trouw Ring Kopen

De mooiste trouwring kopen bij Rozenhof Trouwringen

Voor als u uw droomtrouwring wilt kopen

De bruiloft is voor velen een van de belangrijkste dagen van hun leven. Daarom is het van belang dat u tijd steekt in de voorbereiding. Hierbij is een trouwring kopen natuurlijk niet onmisbaar. Rozenhof Trouwringen snapt dat en doet haar best om te zorgen dat het kopen van uw ambachtelijke trouwring een gedenkwaardige gelegenheid wordt. U kunt op de website van Rozenhof Trouwringen terecht voor onze online agenda, waar u zelf kunt kijken op welk moment u het liefst bij ons langs wilt komen en hiervoor een afspraak maakt. Ook is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen met 0528-391222. Wij staan u graag te woord!

Trouw Ring Kopen

Alles inbegrepen

Om te zorgen dat een trouwring kopen romantisch en speciaal aanvoelt nodigen wij u uit op ons landgoed Rozenhof. Hier kunt u samen met onze ervaren juweliers twee uur lang het assortiment bekijken. Tijdens dit proces werken wij toe naar uw perfecte trouwring. Deze wordt bovendien door ons gratis gegraveerd. Aangezien een trouwring een leven lang goed moet blijven krijgt u er ook een levenslange garantie op. Als trouwring specialisten zijn wij lid van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie. Rozenhof Trouwringen is een gespecialiseerde juwelier met het meest uitgebreide aanbod van trouwringen in Nederland. Bij ons kunt u altijd iets naar uw wensen vinden. Om te zorgen dat jullie een trouwring kopen die exclusief van jullie is kunnen onze goudsmeden deze voor u aanpassen. Wij beginnen hierbij met de basisring die u heeft uitgekozen en die maken wij dan voordelig naar uw wens af.

U bent welkom op ons landgoed

Aarzel niet en maak een afspraak met ons. U kunt hiervoor de online agenda op de website gebruiken. Ook kunt u bellen naar 0528-391222 of e-mailen naar info@rozenhoftrouwringen.nl. Wij nodigen u van harte uit. Wanneer u contact met ons opneemt beantwoorden wij graag uw vragen en helpen wij u verder. 

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram