Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Gouden Trouwringen

Gouden trouwringen voor uw huwelijk?

De mooiste en grootste collectie vindt u bij ons

Als herinnering aan de mooiste en meest belangrijke dag uit uw leven wilt u graag gouden trouwringen. Op landgoed "De Rozenhof" ontdekt u de grootste collectie ringen van heel Nederland. Bij het belangrijkste moment in uw leven hoort een mooi symbool. Eigenaar en juwelier Theo Verbree voegt al uw wensen samen tot een unieke trouwring. Als ervaren goudsmid weet hij wat hij doet. Bij Rozenhof Trouwringen krijgt u kwaliteit voor een zachte prijs en dit op een bijzondere locatie. Onze volledige collectie staat online, ontdek alle ringen vandaag nog.

Gouden trouwrigen

Mooie edelstenen in uw gouden trouwringen?

Uw trouwring maken we extra bijzonder door toevoeging van symbolische edelstenen. Een diamant als baken van onverwoestbare liefde of een aquamarijn voor een gelukkig huwelijksleven? De keuze is aan u. Theo Verbree en zijn vrouw Edita hechten veel belang aan uw wensen. In 2002 startten zij hun nieuwe zaak gespecialiseerd in trouwringen. Persoonlijk contact staat centraal in hun concept. In de intimiteit van de ontvangstruimte, met uitzicht op de tuin, bekijkt u de volledige collectie trouwringen. In de collectie horen, naast trouwringen, ook verlovingsringen, naamringen en vriendschapsringen thuis. Welke soorten trouwringen we hebben?

Bel vandaag nog voor gouden trouwringen

Bij het uitzoeken van een mooie trouwring neemt u graag de tijd om zeker te zijn van een kwaliteitsvolle en mooie ring. Wij nemen die tijd voor u. Tussen Meppel en Hoogeveen, op slechts enkele minuten van de A28, zijn wij gemakkelijk te bereiken. Reist u van ver? Wij bieden u een brandstofvergoeding. Neem vandaag nog contact op voor meer of maak vrijblijvend een afspraak.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram