Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Exclusieve Trouwringen Zwolle Utrecht

Exclusieve trouwringen kopen bij Rozenhof

Rozenhof Trouwringen zorgt voor prachtige trouwringen om uw bruiloft mee te vieren

Exclusieve trouwringen uitkiezen kunt u bij Rozenhof Trouwringen doen. Wij zijn dé trouwringenspecialist van Nederland en hebben onze ringen handmatig geselecteerd uit de collectie van de beste merken. Aarzel niet om bij ons langs te komen om deze exclusieve design trouwringen te komen bekijken. U staat samen met uw geliefde in het middelpunt en alles draait om de keuze wat betreft trouwringen. Wanneer u een afspraak wilt maken dan kunt u dit op verschillende manieren doen. Aarzel bijvoorbeeld niet ons te bellen op 0528-391222 om de mogelijkheden te bespreken. U bent daarnaast welkom om onze online agenda te gebruiken om zo op uw gemak de juiste datum te vinden.

Exclusieve trouwringen Zwolle Utrecht

Exclusieve trouwringen kunt u bij Rozenhof Trouwringen bekijken

Vereer Landgoed Rozenhof met een bezoek en wij zullen u gedurende twee uur kennis laten maken met ons uitgebreide assortiment exclusieve trouwringen. Met het grootste aanbod van Nederland vindt u bij ons altijd iets voor u ertussen. Dit loopt uiteen van betaalbare trouwringen tot volledig op maat gemaakte trouwringen. Zo kunt u altijd die speciale ring vinden voor die speciale gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan witgouden vriendschapsringen of platina trouwringen! De vakmensen bij ons in dienst zullen u begeleiden in het maken van de perfecte keuze. Zij zorgen niet alleen dat u uw trouwringen kunt vinden maar ook helpt Landgoed Rozenhof u met het gratis lenen van sieraden. Op deze manier ziet u er tijdens uw bruiloft nog stralender uit. Onze edelsmeden hebben de beschikking over 40 jaar ervaring en staan bovendien klaar om de ring exclusief voor u te maken. Wij heten gasten door heel het land welkom.

Aarzel niet

U bent welkom om ons een bezoek te brengen op het landgoed Rozenhof. Maak hiervoor een afspraak met ons door te bellen naar 0528-391222 of een e-mail te sturen via info@rozenhoftrouwringen.nl. Het is ook mogelijk om de online agenda te gebruiken op de website. Uw vragen worden door ons zo goed mogelijk beantwoord maar wij kunnen u ook helpen om direct een afspraak te maken. Wanneer u bij ons komt om de trouwringen te bekijken dan hebben wij alle aandacht voor u en uw wensen. U Heeft bij ons een zeer ruime keuze als het gaat om soorten trouwringen. U kunt daarbij denken aan alle soorten ringen goud, zoals wit goud, rood goud en geel goud. Daarnaast kunt u kijken naar andere materialen voor uw ringen, zoals ruthenium, zilver, titanium, platina en palladium. Zo hebben wij zelfs ringen in verschillende materialen in ons assortiment. Dit worden ook wel bicolor trouwringen genoemd. En bovendien is het bij nagenoeg alle ringen mogelijk om diamanten in te laten zetten. Wij zijn namelijk ook goudsmid , waardoor het mogelijk is uw trouwringen bij ons kunt laten ontwerpen. Nagenoeg alles is dan mogelijk, zoals trouwringen met een strakke afwerking, maar ook een klassieke of robuuste uitstraling.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram