Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

20% korting + Gratis persoonlijke touch! Bekijk actie

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Hotel Show Agenda

Rozenhof Trouwringen tour door heel Nederland

Gaat u binnenkort trouwen maar woont u niet in de noordelijke provincie Drenthe? Geen probleem! Rozenhof Trouwringen organiseert hotel shows door het hele land! Van Hilversum tot Amsterdam, wij nemen de trouwringen collectie voor u mee!

Datum Titel Locatie Adres
  

Afgelopen Hotelshows

Datum Titel Locatie Adres
14/04/2024 (10:00) Open Toptrouwlocatie Route Hotel-Restaurant Emmen By Zoo Hotel-Restaurant Emmen By Zoo Willinkplein 42 7811 DD Emmen

Wat houdt een Hotel show in?

Wij als trouwringenspecialist uit Drenthe komen met onze collectie trouwringen naar plekken bij u in de buurt. Namelijk in hotels! Hier huren wij dan een ruimte af waar u uw trouwringen in alle rust met experts kan uitzoeken. Geen drukke juwelier, maar persoonlijk contact met de goudsmid en specialist!

Good to know:

Bent u enthousiast geworden en wilt u trouwringen uitzoeken in alle rust, maar wel in de drukke stad  bij u in de buurt? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0528-391222 of 06-54640941 om een totaal vrijblijvende afspraak te maken!

Na het maken van een afspraak kunt u ook even uw georiënteerde modellen aangeven. Dan kunnen wij uw wensen alvast voorbereiden en zorgen wij ervoor een of meerdere modellen met uitgebreide collecties mee te nemen naar de Rozenhof Trouwringen Hotels Show.

Veel van onze klanten uit het westen van Nederland vragen of er een andere vestiging is in andere regio’s zoals: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland of Overijssel. Daarom besloten wij een paar dagen per maand met onze collectie naar u toe te komen. 
Het is onmogelijk om een vestiging in elke provincie te open, daarom hebben wij bedacht om Rozenhof Trouwringen Hotel Shows - events te organiseren om onze collecties aan u te laten zien. 
U hoeft dan niet naar het noorden te reizen. Wij doen dit graag voor u. 


 

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram