Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Wat zijn de trouwringen trends van 2022?

22 augustus 2022 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

Wat zijn de trouwringen trends van 2022?

Wat zijn de trouwringen trends van 2022?

 

Trends, wat zijn nou echt de trouwringen trends van 2022?

Wij als trouwringen specialist zijn altijd up to date van de nieuwste trends van trouwringen! Vroeger was het zo dat je een simpel geelgouden trouwringen setje kocht, maar dat is nu niet meer zo! De trends worden per jaar steeds gekker! Natuurlijk wil je meegaan in de trends en niet achterblijven. Daarom ga ik vandaag zes trendy trouwringen van 2022 beschrijven! 

Ijsmatte bewerking

Een ijsmatte bewerking wordt steeds met de jaren populairder! Veel bruidsparen vinden de bewerking interessant omdat het trouwringen speelser maakt. De trouwring kan helemaal bewerkt zijn met ijsmat of je kan het combineren met gepolijst of mat! Dat maakt de trouwringen verassend mooi en helemaal on-trend!

Smalle trouwringen

Fijn, ranke of smalle trouwringen het is allemaal hetzelfde! Deze trouwringen trend ga je in 2022 veel terug zien! Wat de trouwringen zo sierlijk maakt is natuurlijk de dunne breedte. De kleur van de trouwringen kan verschillend zijn net zoals de afwerking. De trouwringen kan je zelfs nog versieren met diamant, wat zorgt voor een elegante uitstraling!

Stoere Trouwringen van carbon!

Carbon in de trouwring kan dat wel? Yes, dat kan! Het materiaal carbon werkt heel goed als trouwring! Carbon is vooral een favoriet bij de heren. Omdat de kleur van carbon is donkergrijs en zwart. Dat geeft de trouwring een stoer effect. De trouwringen die zijn gemaakt van carbon zullen voor altijd mooi zijn en niet verkleuren. 

Trouwringen met een twist!

Trouwringen die net iets ander zijn? Veel bruidsparen kiezen op dit moment de twist trouwringen. Twist trouwringen hebben een schitterende verdraaiing in de trouwring verwerkt. En als kers op de taart maken de diamanten in deze trendy trouwring het compleet!

Verlovingsring samen dragen met je trouwring!

Heb jij al een idee wat je later gaat doen met je verlovingsring? Je wil graag na de bruiloft niet dat je verlovingsring gaat verstoffen. Je kan de optie nemen om je trouwring en verlovingsring aan een ringvinger te dragen! Het is vaak zo dat je verlovingsring en trouwring uitstekend bij elkaar passen!

Ga voor een eigen ontwerp!

Zelf creatief aan de slag is een grote trend in 2022! Hoe leuk is om zelf je eigen ontwerp in je trouwringen te hebben! Kies jouw favoriete edelsteen en je kleur goud. Je kan ook zelf een setje combineren, wat een prachtig samenspel geeft. Rozenhof Trouwringen heeft veel verschillende combinaties. Ga jij voor deze persoonlijke trouwringen trend?

Dat waren dan een paar trouwringen trends van 2022 in de trouwwereld. Wij hopen dat deze trends hebben geholpen met uw zoektocht, Rozenhof Trouwringen helpt u graag erbij! Wij zijn zeven dagen per week op afspraak geopend voor u om alles te vertellen over trendy trouwringen en opzoek te gaan naar uw droomtrouwringen. 

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram