Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Wat is jouw trouwringenstijl?

1 maart 2022 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

Wat is jouw trouwringenstijl?

Wat is jouw trouwringenstijl?

Op zoek naar een trouwring die past binnen jouw smaak? Dan ben je bij Rozenhof Trouwringen aan het juiste adres. Maar er zijn tegenwoordig zoveel stijlen dat je denkt.... wat past er nou precies bij mij? Wij omschrijven nu een paar veel voorkomende stijlen. Wie weet zit jouw stijl er tussen.

Klassieke trouwringen

Houd jij van een ring die mag opvallen maar niet overdreven is? Dan is een klassieke trouwring misschien wat voor jou. Klassieke trouwringen zijn subtiel en eenvoudig. Denk aan gladde trouwringen en voor de bruid versierd met een klein diamantje. 

Casual trouwringen

Vind jij één sieraad (de trouwring) al meer dan genoeg? Ga dan voor een casual trouwring. Denk hierbij aan een trouwring zonder bijzondere afwerkingen, met misschien een speels lijntje of een klein diamantje. Voor de bruidsparen die niet zo houden van sieraden dragen, zijn casual ringen vaak de beste stijl. Fijne minimalistische trouwringen zijn ook erg trendy op dit moment! 

Romantische trouwringen

Romantische trouwringen zitten vaak tussen het minimalistische en de statement ringen in. Deze ringen zijn niet grof en worden versierd met kleine diamanten. Bij romantische trouwringen kun je denken aan elegantie. Erg trendy op dit moment!

Glamorous trouwringen

Glamorous, is luxe! Veel glans en veel diamanten. Dit is dé stijl waarbij alle ogen naar de trouwring kijken. Het leuke is dat Rozenhof Trouwringen Trouwringenspecialist is. Dus wij kunnen helemaal uitpakken en hebben veel modellen die erg glamorous zijn.

Vintage trouwringen

Heb je het over trends, dan heb je het over vintage. Trouwringen in een vintage stijl kennen de schoonheid van vroeger maar dan in een nieuwe ring. Gekleurde edelstenen passen ook helemaal binnen de vintage stijl.

Stoere trouwringen

Houdt jij van donkere materialen en een brede trouwring? Dan zijn stoere trouwringen vast wat voor jou. Bij Rozenhof Trouwringen kunnen we zelfs trouwringen met motorbanden afdruk vervaardigen. Of denk aan trouwringen met hout!

Unieke trouwringen

Ben jij op zoek naar een trouwring die niemand anders heeft? Houd jij van een uniek ontwerp met bijzondere vormen? Ga voor unieke trouwringen. Rozenhof Trouwringen heeft een eigen goudsmid in haar team en kan jouw ontwerp werkelijkheid maken. 

Moderne trouwringen

Moderne trouwringen hebben net iets meer aankleding dan klassieke trouwringen. Denk aan een speelse trouwring met strakke lijnen, 2 verschillende kleuren en de vele keuzes in afwerkingen. Moderne trouwringen kunnen vervaardigd worden van goud, maar ook van bijvoorbeeld palladium, platina en titanium. 

Last but not least: blijf bij je eigen stijl

Dit is dé tip van Rozenhof Trouwringen! Ga voor een trouwringen stijl waarvan je gevoel zegt: Ja, dit vind ik echt mooi! Blijf lekker bij je eigen stijl en kies waar jij blij van wordt. Jij bent degene die de ring een leven lang mag dragen!

 
Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram