Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Trouwringen onderhouden

18 maart 2019 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

Trouwringen onderhouden

Trouwringen onderhouden

De trouwring is een sieraad wat u uw hele leven lang zult dragen, dag in dag uit. Wilt u nou dat u trouwringen net zo mooi blijven als bij de aankoop van uw trouwringen set? Helaas, dat gaat niet lukken want u draagt u trouwring en dat betekent dat er altijd draagsporen zullen ontstaan bij dagelijks gebruik. Maar - goed nieuws- uw kunt de draagsporen wel zo klein mogelijk maken! Hoe? Lees snel verder en kom erachter.

Glanzende trouwringen

Heeft uw glanzende trouwringen uitgekozen? Dan raden wij u aan om met een polijstdoek de ringen te onderhouden. De polijstdoek hoort droog te zijn en uiteraard kunt uw dit ook gebruiken voor het onderhoud van andere gepolijste sieraden.

Glanzende trouwringen met poetsdoek onderhouden

Matte trouwringen

Een totaal andere afwerking is de matte trouwring. Bij matte trouwringen kunt u zoveel gaan poetsen met de polijstdoek als uw wilt, maar hierdoor zal de ring geen spat veranderen en wordt het niet goed onderhouden. Voor het jaarlijkse onderhoud van matte trouwringen bent u namelijk een 3M schuurspons nodig. Ook hierbij geldt dat deze spons ook gebruikt kan worden voor het onderhoud van matte sieraden, maar let goed op: u zal gedurende het poetsen, de zelfde beweging in dezelfde richting moeten hanteren.

Matte trouwringen schoonmaken met schuurspons

 

Uw ring even laten badderen

Zoals u ook weleens een lekker avondje wilt relaxen in bad, hebben trouwringen daar ook wel baart bij. Nee gekheid, maar wel is het verstandig om uw trouwringen maandelijks in een sopje te leggen. Met een sopje bedoelt Rozenhof Trouwringen een combinatie van één druppel ammoniak, één druppel afwasmiddel en water. Vervolgens kunt u dat een nachtje laten staan en de volgende dag afspoelen met lauw water. En niet alleen trouwringen maar ook de overige sieraden kunnen met dit sopje worden onderhouden, uitgezonderd van bloedkoralen en parels. Let op: Bij twijfel over het sopje in verband met materialen of edelstenen kunt uw Rozenhof Trouwringen altijd informeren. Tussen de diamanten kan wellicht wel een keer iets tussen komen, vandaar dat wij aanraden om met een zachte borstel eventuele stof tussen de diamanten weg te halen.

Onderhoud trouwringen

Diamanten controleren

And last but not least.. het controleren van diamanten! Die prachtige schitteringen in uw trouwringen zijn namelijk zo’n één keer per 5 jaar een controle nodig. Hiervoor kunt uw bij trouwringenspecialisten als Rozenhof Trouwringen terecht.

Diamanten controleren

 

Rozenhof Trouwringen heeft hierbij alle To Do’s voor het onderhouden van trouwringen op een rijtje gezet en staat altijd klaar voor eventuele vragen over het onderhoud van trouwringen. U kunt voor alle zaken in trouwringenwereld bij ons terecht en wij helpen uw graag verder.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram