Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Trouwringen met gekleurde stenen

10 november 2021 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

Trouwringen met gekleurde stenen

Trouwringen met gekleurde stenen

Al eens gedacht aan een trouwring met gekleurde edelstenen? Nice! Wij hebben speciaal voor u een selectie gemaakt van kleurige alternatieven. Want de witte diamant is natuurlijk prachtig, maar soms ook wel een beetje standaard. Hou dus vooral deze kleurrijke alternatieven in uw achterhoofd.

Smaragd

We beginnen met de edelsteen smaragd. Bekend van zijn unieke kleur groen!  De groene kleur van de smaragd ontstaat vanwege sporen chromium en vanadium. Zijn jullie al verliefd? 

Trouwringen met smaragd

 

Saffier

Ook saffier is een erg populaire edelsteen. De diep blauwe kleur heeft de edelsteen saffier te danken aan titanium en ijzer oxides. Saffier is zeer kostbaar en wordt beschouwd als een van de meest waardevolle edelstenen. 

        

Robijn

Een andere populaire edelsteen is robijn. Robijn heeft een hele bijzondere rode kleur die erg straalt in een witgouden trouwring, maar ook mooi tot zijn recht komt in een trouwring van geelgoud. Vaak is deze edelsteen te vinden in een klassieke trouwring. Natuurlijk zet Rozenhof Trouwringen deze edelsteen met alle liefde in een moderne trouwring voor u! 

Trouwringen met robijn

Amethist

Amethist, een edelsteen met een prachtige paarse kleur! Voor de bruidjes die écht van uitpakken houden! Wat een bijzondere kleur heeft deze edelsteen, vindt u niet?

Citrien

Als laatste hebben we nog een edelsteen met een gele kleur in petto! Namelijk de edelsteen citrien, geel van kleur en prachtig in combinatie met geelgoud. Tegen zo'n trouwring kunt u toch geen nee zeggen?

Trouwringen met citrien

En nog veel meer

Zit uw lievelingskleur er niet bij? Wij bieden nog veel meer aan. Rozenhof Trouwringen is trouwringenspecialist én goudsmid. Wij kunnen de ring dus helemaal aan uw wensen laten voldoen. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken? Neem contact met ons op!

 

Trouwringen met gekleurde diamanten

 

 

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram