Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Trouwringen checklist van Rozenhof Trouwringen

2 april 2021 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

Trouwringen checklist van Rozenhof Trouwringen

Trouwringen checklist van Rozenhof Trouwringen

Bent u op zoek naar trouwringen en ziet u door de bomen het bos niet meer? Daar helpt de overzichtelijke checklist van Rozenhof Trouwringen u mee. Wij weten namelijk dat de zoektocht naar trouwringen een moeilijke keuze kan zijn. Maar met deze checklist weet u binnen een handomdraai naar welke trouwringenstijl uw voorkeur uitgaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rozenhof Trouwringen

Trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen is een innovatief bedrijf en dus altijd bezig met verbeteringen om het voor de bruidsparen zo aangenaam mogelijk te maken om bij ons de mooiste trouwringen set uit te zoeken. Bovendien vinden wij het heel belangrijk dat de trouwring past bij uw stijl. Hiervoor hebben wij dan ook de checklist voor trouwringen ontworpen. Hieronder vindt u nog een kleine instructie over de werking van deze trouwringen checklist.

KLIK hier om de checklist in te vullen!!

Hoe werkt het?

Onze trouwringen checklist is zeer eenvoudig in gebruik. Wij hebben zelf vragen bedacht en u kruist vervolgens het antwoord aan waar uw voorkeur naar uitgaat. Wanneer u dan een afspraak maakt bij Rozenhof Trouwringen raden wij u aan om deze ingevulde checklist mee te nemen. Zo weten wij naar welke trouwringenstijl u op zoek bent. Dan kunnen we ons focussen op de trouwringen stijl waar uw hart sneller van gaat kloppen, want dat is toch de bedoeling bij het zien van uw droomtrouwring?

Ten slotte wensen wij u veel succes bij het invullen van deze trouwringen checklist en wij hopen dat u een stapje dichterbij uw trouwringenstijl bent gekomen. Rozenhof Trouwringen ziet u graag terug in onze romantische trouwringenstudio.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram