Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Trouwen in 2020? Welke trouwring is hip?

8 januari 2020 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

Trouwen in 2020? Welke trouwring is hip?

Trouwen in 2020? Welke trouwring is hip?

Aaaah wat leuk dat u in 2020 gaat trouwen!! Wij willen u namens Rozenhof Trouwringen feliciteren met uw aanstaande huwelijk! Maar moeilijk hè, een trouwringen set uitkiezen. Welke trouwringen hip zijn anno 2020? Laat dat maar aan Rozenhof Trouwringen over! Wij laten u kennis maken met de mooiste trouwringen voor 2020-brides!

Ijsmatte trouwringen

De allereerste trend in 2020 zijn trouwringen met een ijsmatte afwerking! Want hoe gaaf is dat? En ook nog is super handig want beschadigingen vallen een stuk minder op! En natuurlijk hoeft niet de hele ring op deze manier te worden afgewerkt, iets subtieler kan ook! Voor een duidelijk beeld hebben wij even een trouwringen paar uitgekozen die geheel is ijsgematteerd!

Ijsmatte trouwringen

Classic it is!

Klassieke trouwringen zijn anno 2020 weer helemaal hip! Een mooie gladde trouwringen set zonder bijzonderheden maar wel met een stralende diamant natuurlijk! Klassiek is altijd goed, in welke tijd dan ook! Dus tijdloze trouwringen zijn zeker een goede keuze!

Eenvoudige trouwringen

Verlovingsring combineren met trouwring

Heeft u een prachtige verlovingsring van uw liefje gekregen? Heeft hij dat even goed gedaan! Maar hoe leuk is het om zo'n verlovinsgring te combineren met uw trouwring? Inderdaad, dat kan heel heel mooi zijn! Hier een klein voorbeeldje, speciaal voor u, bride2be!

Verlovingsring combineren met trouwring

Trouwringen met structuur

Tenslotte de bekende trouwringen met structuur natuurlijk!  Een stoer structuur in combinatie met geelgoud! Zeer populair onder de mannen vanwege de robuuste uitstraling!Houdt u er zelf niet zo van, geen paniek! Wij laten de trouwringen matchen, ook zonder dat structuur in uw ring is kan de match ontstaan!!

Bent u nou helemaal enthousiast geworden over al deze mooie trouwstijlen? super leuk om te horen!! Rozenhof Trouwringen helpt u graag verder! Maak een totaal vrijblijvende afspraak en bekijk de trendy trouwringen van 2020 in real life! Want wij hebben meer dan 3500 modellen fysiek in de studio! 

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram