Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Klassieke trouwringen

5 oktober 2021 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

Klassieke trouwringen

Klassieke trouwringen

De klassieke trouwringen zijn nog altijd een favoriet van velen. Bent u benieuwd of uw voorkeur ook uitgaat naar de klassieke stijl? Lees dan vooral verder. let's go....

Eenvoud

Een kenmerk van klassieke trouwringen is de prachtige eenvoud in de ring. Een klassieke trouwring is vaak vervaardigt van één materiaal en uitgevoerd in één kleur. Geelgoud is erg populair onder de klassieke trouwringen, maar natuurlijk zijn witgoud en roségoud ook mogelijk!

Wel of geen diamanten?

Classy trouwringen, horen daar dan ook diamanten bij? Die keuze is helemaal aan u! Tegenwoordig kiezen de meeste bruiden (zo'n 90%) voor één of meer diamanten in de ring. Een beetje extra toevoegen kan geen kwaad toch? 

De breedte van de ring

Rozenhof trouwringen is trouwringenspecialist én goudsmid in 1! De breedte van de ring kan dus op ieder moment aangepast worden. Tijdens een pasafspraak gaat de specialist graag samen met u kijken welke breedte het mooist bij u staat en ook wordt aandacht besteed aan draagcomfort van de ring. 

Hoe zijn klassieke trouwringen afgewerkt?

De meeste klassieke trouwringen zijn gepolijst afgewerkt en zijn dus voorzien van een mooie glans. Maar hier geldt ook; houdt u van een matte afwerking? Ga daar dan voor! Onze trouwringenspecialist Theo staat voor u klaar. 

 

Fotocredits naar Dominqueposthumafotografie!

 

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram