Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Insignety Designer

4 november 2016 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

Insignety Designer

Insignety Designer

Rozenhof Trouwringen heeft al een tijdje de Insignety Designer in de romantische showroom staan, maar wat is dat precies en wat kunt u er allemaal mee? Dat vertelt Rozenhof Trouwringen in dit artikel. Want bent u nu opzoek naar een trouwringen set die er precies uit kan zien zoals u in u gedachten heeft? Op het landgoed “De Rozenhof” kunnen wij u gedachten over de ring realiseren tot een echte trouwring die u levenslang zult dragen.

De Insignety Designer is namelijk een programma waar Rozenhof Trouwringen alles van af weet! Wij kunnen op deze manier u trouwring nog persoonlijker en unieker maken. Want wanneer u via onze rustgevende oprijlaan de winkel binnen loopt, kunnen wij met de vraag “Ik wil graag iets persoonlijks, is dat mogelijk?” heel veel aan u laat zien.

Als we bij Rozenhof Trouwringen denken aan persoonlijke trouwringen dan is de keuze reuze! Echter, u hoeft geen eens een keuze te maken, want nagenoeg alles is mogelijk! Van vingerafdrukken, bijzondere motieven tot elkaars hartslag in u trouwringen set. U ontwerpt u eigen trouwring met onze hulp natuurlijk. Zo kunt u met dit hulpprogramma onder andere zelf de kleur, de breedte en het aantal diamanten bepalen.

Vingerafdrukken

Met de unieke vingerafdruk in uw trouwring is jullie liefde niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk voor altijd vastgelegd. Een persoonlijk element met eeuwigheidswaarde, op deze manier wordt u droomring en die van u aanstaande een prachtige eenvoud.

Trouwringen met vingerafdruk

Hartslag in uw trouwring


Rozenhof Trouwringen beschikt over een hartmonitor die uw harstslag vastlegt en dat kan op een moment dat u en uw geliefde elkaar aankijken of een mooie belofte uitspreken. Ook is het mogelijk om de hartslag van u kind in de trouwring vast te leggen.

Trouwringen met hartslag van je partner

Eigen schrift


Vereeuwig de boodschap, die door uw aanstaande niet vergeten mag worden. Ook dat is mogelijk bij Rozenhof Trouwringen, u maakt tastbaar wat u met uw hart wilt zeggen en de unieke ring die nergens anders te vinden is, is nu door jullie zelf ontworpen.

Trouwringen met je eigen schrift

Patronen ontwerpen


Patronen zorgen voor exclusiviteit in uw trouwring, vaak wordt de natuur als inspiratiebron gezien. Vele organische ontwerpen geven uitdrukking aan uw creativiteit en Rozenhof Trouwringen gaat graag samen met u de uitdaging aan om met u creatieve kant tot een prachtig ontwerp te komen.

Maak een afspraak bij Rozenhof Trouwringen en start met het creëren van uw eigen ontworpen trouwring. Wij zullen dan samen met u onder het genot van een heerlijke kop koffie alle mogelijkheden bespreken en aan de slag gaan met het ontwerpen van u gepersonaliseerde droomring.

 

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram