Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

20% korting + Gratis persoonlijke touch! Bekijk actie

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Een trouwring voor de stoere bruidegom

10 januari 2019 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

Een trouwring voor de stoere bruidegom

Een trouwring voor de stoere bruidegom

Een trouwring herinnert u aan de liefdes dag van uw leven. Dag in dag uit wordt dit mooie juweel overal door u mee naartoe gedragen en tevens verbindt het u natuurlijk met uw geliefde. Rozenhof Trouwringen heeft trouwringen voor de stoere bruidegom geselecteerd, gaaf hé mannen?

Rolex style

Iedereen kent deze stoere watches wel toch? Iedere man droomt wel eens van zo’n rolex, maar op deze onbetaalbare horloges heeft Rozenhof Trouwringen iets bedacht. Namelijk de trouwring in Rolex Style. Een trouwring met zijn schakels in twee kleuren goud is een perfecte trouwring voor de stoere man!

Wood Rings

Vandaag de dag wordt er door goudsmeden van inspiratie uit de natuur gehaald. Rozenhof Trouwringen bevindt zich op een schitterend landgoed omringt met veel bomen. Onze goudsmid Theo Verbree is dus ook instaat om trouwringen te vervaardigen met een hout-look. Echt mega stoer!

Trouwringen met hout

Trouwringen met zwart materiaal

Veel bruidegoms kiezen bij Rozenhof Trouwringen voor een trouwring met een zwart materiaal. Dat zwarte materiaal heet  meestal carbon. Een trouwring combineren met carbon is heel geliefd onder de mannen en Rozenhof Trouwringen helpt de heren graag om wat mannelijkheid in de trouwring te brengen.

Carbon trouwringen

Ook biedt Rozenhof Trouwringen een ander zwart materiaal aan, namelijk: tantalum. Gouden trouwringen in combinatie met tantalum stralen kracht uit een zeer belangrijk kenmerk onder de mannen. Want welke man wil er nou niet sterk uitzien?

Tantalum trouwringen

Brede trouwringen

Tegenwoordig kiezen veel mannen ook voor brede trouwringen. Dit straalt wederom mannelijkheid uit en vaak zien de bruidegoms als kers op de taart een brede trouwring met een robuuste afwerking.  Ook kan de brede trouwring voor hem prachtig gecombineerd worden met een smalle trouwring voor haar, kijk maar.

Brede trouwringen

Organische Trouwringen

Tenslotte gaat de aandacht van de man tijdens het uitzoeken van trouwringen ook vaak naar organische trouwringen. Organische trouwringen zijn geïnspireerd door de natuur, voor de stoere natuur liefhebbers of hoveniers kan dit een perfecte uitkomst zijn.

Organische trouwringen

Dit waren dan een aantal trouwringenstijlen voor mannen met een stoere uitstraling. Rozenhof Trouwringen helpt deze bruidegoms graag bij het kiezen van de juiste trouwring. Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs! 

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram