Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Budget trouwringen

27 februari 2019 Geplaatst door Rozenhof Trouwringen

Budget trouwringen

Budget trouwringen

De enige die in uw portemonnee kunt kijken, bent u zelf. Dus aan uw de taak om een realistisch ringenbudget te bedenken. Trouwringen zijn overigens wel een sieraad die uw een leven lang dag in, dag uit draagt. Daar mag u dan ook best even voor sparen.

€1000,- trouwringen

Maar schenkt u niet zon hoge waarde aan een trouwring en gaat het meer om het symbool dat jullie beiden een trouwring dragen? Dan hebben wij goed nieuws voor uw! Rozenhof Trouwringen heeft namelijk een  nieuwe €1000,- collectie trouwringen. En wij verklappen u alvast dat deze ringen ook erg mooi zijn! See for yourself..

Mooie betaalbare trouwringen

Budget trouwringen

Maak een afspraak en kom gezellig bij trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen langs en bekijk deze goedkope trouwringen in het echt! En stel dat u nog spaart voordat u een bezoekje brengt aan onze romantische showroom: welke trouwring u ook zoekt, u kunt altijd bij Rozenhof Trouwringen terecht met ieder budget! Wij hopen u snel te ontmoeten.

Betaalbare trouwringen

 

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram