Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Witgouden Trouwring Kopen

Voor witgouden trouwringen moet u bij ons zijn

Een bijzondere trouwring in witgoud

Bent op zoek naar een kwaliteitsvolle witgouden trouwring met een uniek kantje? Dan zult u bij de Rozenhof zeker vinden wat u zoekt. Met de grootste collectie trouwringen in heel Nederland tegen een zachte prijs willen wij u een aangename manier bieden om uw trouwring te kiezen. Onze volledige collectie kunt u bezichtigen op landgoed "De Rozenhof"te Drenthe.. Met een fraaie tuin eromheen biedt deze locatie een prachtig onderdak aan vele romantische momenten. Oprichter Theo Verbree heeft reeds 40 jaar ervaring en biedt u graag kwaliteitsvolle ringen tegen een zachte prijs. Benieuwd naar onze collectie? Die staat volledig online!

Witgouden Trouwring Kopen

Witgouden trouwring kopen doet u niet zomaar

Van verlovingsaanzoek tot huwelijk, u wilt het liefste dat alles mooi en vlekkeloos verloopt. Een ring kopen op een mooie locatie voegt iets toe aan de romantische sfeer van je huwelijk. Bij Rozenhof Trouwringen, opgericht in 2002, vinden Theo Verbree en zijn vrouw Edita het belangrijk dat persoonlijk contact centraal staat. U kunt de volledige collectie bekijken in de intimiteit van de ontvangstruimte, met uitzicht op de tuin. Wilt u graag een witgouden trouwring kopen maar er iets extra aan toevoegen zoals een edelsteen of gravering? Theo Verbree vervult als ervaren edelsmid al uw wensen. Een trouwring van witgoud is een prachtige keuze, maar hiernaast hebben we ook nog andere soorten:

Neem meteen contact op met de Rozenhof

Gemakkelijk te bereiken via de A28, tussen Meppel en Hoogeveen, bent u zeker welkom. Indien u van ver komt bieden wij u een brandstofvergoeding. Wij nemen voor u graag de tijd om een witgouden trouwring uit te kiezen en te kopen, dus maak meteen vrijblijvend een afspraak. Contacteer ons voor meer informatie.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram