Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

20% korting + Gratis persoonlijke touch! Bekijk actie

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Trouwringen Online

De grootste collectie trouwringen online bij Rozenhof Trouwringen

Bekijk ons aanbod trouwringen online

Het uitzoeken van trouwringen begint vaak online. Hier kijkt u naar het aanbod en maakt u notities van wat u mooi vindt. Bij Rozenhof Trouwringen vindt u het grootste assortiment trouwringen online. Hierdoor weten wij zeker dat er iets voor u bij zit. En heeft u wat keuzes kunnen maken, dan nodigen wij u uit voor een bezoek aan landgoed Rozenhof. U kunt ons per telefoon bereiken door te bellen met 0528-391222 of gebruik maken van onze digitale agenda.

Trouwringen Online

Een uitstekende service

Ons aanbod van trouwringen online is een weergave van onze echte collectie. Na het maken van een afspraak komt u bij ons langs om privé twee uur naar onze trouwringen te kijken. Hierbij helpen onze professionele juweliers u met het maken van een keuze. Heeft u deze keuze gemaakt dan zorgen ervaren goudsmeden dat de ringen exclusief voor u worden gemaakt. Niet alleen kunt u onze trouwringen online bekijken. Ook heeft Rozenhof Trouwringen een aantal aantrekkelijke extras voor u in het vooruitzicht. Wat dacht u van een gratis verzekering voor uw ringen en een levenslange garantie. Maar ook het graveren doen wij voor u zonder extra kosten. Bovendien kunt u van ons gratis sieraden lenen om tijdens uw bruiloft er nog stralender uit te zien.

Wacht niet langer en bel

Onze medewerkers staan klaar om met u een afspraak te maken voor uw bezoek aan ons landgoed. Bel daarvoor naar 0528-391222 of mail naar info@rozenhoftrouwringen.nl. U kunt ook de digitale agenda gebruiken als u dat liever gebruikt. Wij bespreken met u graag op welk moment u het best langs kunt komen. Ook beantwoorden wij uw eventuele vragen.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram