Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

Benieuwd naar onze acties? Bekijk acties

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Trouwringen

Het grootste assortiment trouwringen bij Rozenhof Trouwringen

Wij verkopen de mooiste trouwringen

Rozenhof Trouwringen heeft de grootste collectie betaalbare ringen van Nederland. Met meer dan 2000 modellen zit er gegarandeerd iets voor u bij. U kunt altijd een afspraak met ons maken om langs te komen op ons landgoed Rozenhof en zelf de moderne trouwringen te bekijken. Wij helpen u graag omer voor te zorgen dat uw bruiloft perfect wordt. Als u een afspraak wilt maken kunt u bellen met 0528-391222 of een e-mail sturen naar info@rozenhoftrouwringen.nl. Het is ook mogelijk zelf een online een afspraak te maken.

Trouwringen

Prachtige ringen naar wens gemaakt

Bij Rozenhof Trouwringen werken niet alleen professionele juweliers maar ook goudsmeden. Deze kunnen voor u de ideale trouwring van bijvoorbeeld palladium of platina met diamant briljant geslepen maken om zo uw huwelijk nog beter te beginnen. Deze ringen worden met een bolle binnenkant gemaakt voor optimaal draagplezier. En bovendien krijgen al deze ringen een Meesterteken. De ringen van Rozenhof Trouwringen zijn bij aanschaf gratis verzekerd tegen diefstal, worden gratis gegraveerd en krijgen een levenslange garantie. Ook kunt u bij ons sieraden gratis lenen voor uw trouwdag, die prachtig samengaan met uw trouwkleding. Wij kunnen u adviseren over de beste manier om de sieraden en kleding te combineren. Bovendien bieden wij regelmatig kortingen en kunt u kans maken op exclusieve prijzen.

Maak nu een afspraak

U kunt meteen een afspraak maken om op ons landgoed Rozenhof naar ons unieke assortiment te komen kijken. Met behulp van het online agenda kunt u zelf een datum inplannen. Bellen kan ook naar 0528-391222 of een e-mail sturen naar info@rozenhoftrouwringen.nl. Bij Rozenhof Trouwringen bent u altijd zeker van scherpe prijzen en uitstekende service als het aankomt op het kiezen van een ring. Wij willen graag samen met u er voor zorgen dat u uw hele leven met onze sieraden verder kunt.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram