Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

20% korting + Gratis persoonlijke touch! Bekijk actie

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Exclusieve Trouwringen Almelo Amersfoort Apeldoorn

Exclusieve trouwringen kopen vanuit Apeldoorn, Amersfoort of Almelo

Wij maken het mogelijk om met prachtige trouwringen uw bruiloft te vieren

Wanneer u zoekt naar exclusieve trouwringen vanuit Apeldoorn, Amersfoort of Almelo dan heeft Rozenhof Trouwringen het perfecte aanbod. Wij zijn trouwringen specialist die onze ringen handmatig hebben geselecteerd uit de collectie van de beste merken. U bent welkom om bij ons langs te komen om deze exclusieve design trouwringen bij ons op het landgoed "De Rozenhof" te komen bekijken. Wij zorgen dat u niet gestoord wordt door andere klanten en bovendien een lekker drankje krijgt. Als u een afspraak wenst te maken met Rozenhof Trouwringen dan kunt u dit op verschillende manieren doen. Bel gerust op 0528-391222 om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om onze online agenda te gebruiken om zo op uw gemak de juiste datum te vinden.

Exclusieve trouwringen Almelo, Amersfoort, Apeldoorn

Een prachtige collectie exclusieve trouwringen bij Rozenhof Trouwringen bekijken vanuit Amersfoort, Apeldoorn of Almelo

Komt u op bezoek bij landgoed Rozenhof dan zullen wij u gedurende twee uur kennis laten maken met ons uitgebreide assortiment exclusieve trouwringen. U vindt bij ons het grootste aanbod van Nederland zodat er altijd iets voor u tussen zal zitten. Dit loopt uiteen van betaalbare trouwringen tot volledig op maat gemaakte trouwringen. Zo kunt u altijd die speciale ring vinden voor die speciale gelegenheid. Denkt u bijvoorbeeld aan witgouden vriendschapsringen of platina trouwringen, u kunt het bij ons vinden. Onze medewerkers zijn vakmensen die u begeleiden in het maken van de perfecte keuze. Daarbij zorgen zij niet alleen dat u uw trouwringen kunt vinden maar ook helpen wij u met het gratis lenen van sieraden. Zo ziet u er tijdens uw bruiloft nog stralender uit. Onze edelsmeden met 40 jaar ervaring staan bovendien klaar om de ring exclusief voor u te maken. Wij heten regelmatig gasten uit bijvoorbeeld Amersfoort, Almelo en Apeldoorn welkom.

Bel gelijk om een afspraak te maken

U bent van harte welkom om ons op het landgoed Rozenhof te bezoeken. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 0528-391222 of een e-mail te sturen naar info@rozenhoftrouwringen.nl . Ook kunt u desgewenst de online agenda gebruiken op de website. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden maar wij kunnen u ook helpen om een afspraak te maken. Wanneer u bij ons komt om de trouwringen te bekijken dan hebben wij alle aandacht voor u en uw wensen. U Heeft bij ons een zeer ruime keuze als het gaat om soorten trouwringen. U kunt daarbij denken aan alle soorten gouden trouwringen, zoals wit goud, rood goud en geel goud. Daarnaast kunt u kijken naar andere materialen voor uw ringen, zoals ruthenium, zilver, titanium, platina en palladium. Zo hebben wij zelfs ringen in verschillende materialen in ons assortiment. Dit worden ook wel bicolor trouwringen genoemd. En bovendien is het bij nagenoeg alle ringen mogelijk om diamanten in te laten zetten. Wij zijn namelijk ook goudsmid , waardoor het mogelijk is uw trouwringen bij ons kunt laten ontwerpen. Nagenoeg alles is dan mogelijk, zoals trouwringen met een strakke afwerking, maar ook een klassieke of robuuste uitstraling.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram