Rozenhof Trouwringen Rozenhof Trouwringen Schoolweg 60, 7924 PN Veeningen 0528 39 1222 info@rozenhoftrouwringen.nl https://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.png Contant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International $$$$ Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment

0528 39 1222       06 5464 0941

20% korting + Gratis persoonlijke touch! Bekijk actie

Ma t/m Zo : 10.00 - 22.00 (Alleen op afspraak)

Wat voor ringen zoekt u?

Goedkope Trouwringen

Goedkope trouwringen kopen?

Trouwringen vindt u goedkoop bij Rozenhof Trouwringen

Op een mooi landgoed "De Rozenhof" ontdekt u de grootste collectie goedkope trouwringen van heel Nederland. Bij het belangrijkste moment in uw leven hoort een mooi symbool. Trouwringen herinneren u voor altijd aan deze dag. Eigenaar en juwelier Theo Verbree kan als ervaren goudsmid al uw wensen samenvoegen tot een unieke trouwring. Daar bovenop biedt hij u regelmatig leuke aanbiedingen. U krijgt kwaliteit voor een scherpe prijs op een mooie locatie. Wat wilt u nog meer? Trouwringen, mooi en goedkoop. Ontdek onze volledige collectie online.

Goedkope trouwringen

Ook mooie trouwringen kunnen goedkoop

Met zijn vrouw Edita besloot Theo Verbree in 2002 een nieuwe zaak te starten, gespecialiseerd in mooie doch goedkope trouwringen. Heel belangrijk bij Rozenhof Trouwringen is dat bij het uitzoeken en de aankoop persoonlijk contact echt centraal staat. U wordt ontvangen in de intimiteit van de ontvangstruimte en met uitzicht op de tuin bekijkt u de volledige collectie ringen. Een juweel kan extra bijzonder gemaakt worden door toevoeging van symbolische edelstenen als een aquamarijn voor een gelukkig huwelijksleven of een diamant als baken van onverwoestbare liefde. De uitgebreide collectie omvat naast trouwringen die goedkoop zijn ook meer exclusieve exemplaren. Ook verlovingsringen, vriendschapsringen en naamringen zitten in ons assortiment. Een greep uit de soorten:

Maak vrijblijvend een afspraak en vind de trouwring die perfect bij u past

Bij het uitzoeken van de juiste ring van ons aanbod goedkope trouwringen neemt u natuurlijk het liefst de tijd om zeker te zijn van een kwaliteitsvolle en mooie ring. Wij nemen die tijd voor u. Tussen Meppel en Hoogeveen, op slechts enkele minuten van de A28, zijn wij gemakkelijk te bereiken. Reist u ver? Wij bieden u een brandstofvergoeding. Neem vandaag nog contact op voor meer of maak vrijblijvend een afspraak.

Author

Rozenhof Trouwringen

De meest romantische plek waar trouw- en verlovingsringen met liefde en passie worden gemaakt 💍

Trouwringenspecialist
De beste van Nederland
Winnaar Toptrouwbedrijven 2020
Love Awards publiekprijs 2018
Instagram